Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#35481

horror | sci-fi

Három barát a hosszú karantén időszaka után újra összejön egy kis hegyi városban. A kirándulás során azonban a trió valami sötét és szörnyű dologra bukkan az erdő mélyén. több»

#35482

horror | thriller

Ben és Linda házassága elég problémás az utóbbi időben. Úgy döntenek, hogy adnak még egy esélyt magugnak és beköltöznek álmaik otthonában. Egy idő után mindketten úgy érzik,... több»

#35483

akció | sci-fi

Az Odaibai szivárvány hidat támadás éri, a "Szürke kísértet" névre hallgató helikopter által, melyet valaki két nappal korábban ellopott. Az elkövetők Yukihito Tsuge követői.... több»

Szerintem egy gyengén megcsinált akciófilmecske. Az effektek rendben vannak, mintha egy fokkal jobb lenne a rendezés és a technikai forgatókönyv...
#35484

35 Szem előtt  (2021)

(3)

horror | thriller

Max

Az 1960-ban bemutatott, Kamerales című klasszikus horrorfilm modern feldoglozása, amely egy izgalmas fordulatot vezet fel. Henry igencsak visszahúzódó férfi, szinte minden idejét azzal... több»

Nem láttam az eredetit, de ez nagyon tetszett. A feszültség aktívan jelen volt és a székhez szegezett.
#35485

dráma | krimi | misztikus

Egy kis texasi város, Sheriff Charlie Dexton (James Oliver) az érthetetlen egy rejtélyes gyilkosság a helyi étteremben. További komplikációk kitör, amikor Charlie elhidegült testvére,... több»

#35486

családi

A nyár a szünidőről szól, de nem a Bannister házban. Amikor szeretett kutyájuk, Zeus tönkreteszi az édesanyjuk, Belinda (Elisa Donovan) által tervezett partit, a nagymama (Mindy... több»

#35487

dokumentum

Amikor arról van szó, hogy „mit teremtett az anyatermészet”, kiderül, hogy elég nyitott volt. Ebben az eleven, vicces és szemet gyönyörködtető dokumentumfilmben az állati... több»

#35488

35 Misfit  (2019)

(1)

vígjáték

Az Egyesült Államokban töltött évek után szülőföldjére, Németországába visszatérve Julia, a tini lány ügyesen lavíroz egy német gimi intrikákkal átszőtt világában. több»

Még nem láttam a filmet, csak néhány képet, az előzetest, meg az IMDb-adatlapot és máris 10-es nálam ez a film, már a német eredeti hanggal is. De ha lesz angol fordítás, - mert biztos vagyok benne, hogy lesz -, akkor megnézem majd angolul is. Szerintem ez a film simán bekerül majd... több»
#35489

35 Anna 2  (2019)

horror

Justin Duncan, Gerald Crum, Mercedes Peterson és John Charles Dickson főszereplésével. Két rivális TV csatorna sztárjai egy elhagyott vidámparkba tartanak, de nem is sejtik, hogy a park... több»

#35490

akció | kaland

Az újhullámos ausztrál rockegyüttes, az INXS frontemberének intim portréja, tele melegséggel és humorral. A bőrbe öltözött, mágneses szexuális vonzerővel bíró énekes és... több»

#35491

animáció | kaland | vígjáték

Telluria bolygójának három tizenéves lakója egy véletlen folytán igazi űrutazásra indul. Egy másik bolygóról érkező idegen veszélyt jelent otthonukra, ezért a fiatalok szembenézve... több»

Rendező: Einar Gabbassov

#35492

akció

Egy katonai egység egy titkos japán lőszerraktár után kutat, eközben krokodilokkal találkoznak a mocsárban.

#35493

krimi | vígjáték

Netflix

Egy háromtagú csapatnak közel 3 millió dollárt sikerül szakítania egy balhéjuk során. Egy kis időre azonban szét kell válniuk, hogy felszívódhassanak. A pénzt az egyikükre... több»

#35494

dráma | horror | misztikus | thriller

Megrázó és drámai történet egy nő szempontjából elmesélve. Az apró szilánkokból felépülő cselekmény végül egy fordulatos összképpé alakul. több»

#35495

akció | kaland

Egy korábbi bandatag újra a már jól ismert erőszakos világban találja magát, miután egy orosz banda a helyi kábítószer kereskedelem irányításáért folytatott harc közepette... több»

#35496

dráma | thriller

Egy régi baráti társaság évekkel az érettségi után újra találkozik egy közös vakáción. Rövidesen azonban nem csupán azzal kénytelenek szembenézni, hogy a köztük lévő... több»

Investigating Paradise
#35497

dokumentum

Egy riportsorozat két merész riporterről, akik nekivágtak Algériának, hogy megkérdezzék az embereket arról, mi a véleményük a Korán egyik sokat emlegetett szakaszáról, amely szerint... több»

Rendező: Merzak Allouache

Szereplők: Salima Abada

#35498

vígjáték

Két nyertes egy hetet tölt Marseille-ben kedvenc sztárjukkal, amit élőben közvetítenek a tévécsatornák. A két nyertesünk azonban nem egy könnyű eset.

#35499

35 Jungle Run  (2021)

akció

Újabb hátborzongató szörnyfilm az Ayslum műhelyéből. Egy gyilkos dzsungeltúra, amelyben az ismeretlen veszélyforrás minden kíváncsiskodót elpusztít. több»

#35500

35 Safe  (2017)

thriller

Netflix

Az NSA igazgatóhelettesének egy zseniális mentőötletre lenne szüksége, hogy kimenekítse fiát az emberrablók kamai közül. Az emberrablók azt követelik, hogy hősünk legyen... több»