Filmek

Legjobb filmek 2001-től 2010-ig

Saját filmes lista készítése
#35541

vígjáték

Kortárs spanyol filmek szatírája. több»

#35542

34 Deep Burial  (2017)

(3)

sci-fi | thriller

Egy atomerőműben dolgozó biztonsági instruktor kételkedni kezd két munkatársa épelméjűségében és személyazonosságában... több»

A műfaj abszolút megtévesztő, valójában egy briliáns sci-firől van szó. Talán az egyik legjobb, amit az utóbbi időben láttam. A főhősnő karaktere nekem nagyon tetszett, szinte elvitte az egész műsort. A film gyönyörű és jól kidolgozott, szinte hibátlan.
#35543

34 A sejt 2.  (2009)

(1) (1)

horror | sci-fi | thriller

Brutális sorozatgyilkos szedi áldozatait. Nem öl azonnal, hanem újra és újra a klinikai halál állapotába juttatja őket, mígnem a szerencsétlenek azért könyörögnek, hogy végezzen... több»

Én valamiért sejtettem, hogy ez az eredetinek a 'tv-film folytatása' csak. Még azt is mondanám, hogy ha nem nézzük, hogy a mi címe akkor egy egynek elmegy kategóriájú film. Csak hát a felétől valami megváltozik. Jönnek a teljes logikátlanságok, mint a cselekményben, mint a... több»
#35544

horror

Charlotte egy visszahúzódó tinédzser lány, aki épp most került ki egy katolikus lányiskolából, új életet kezd egy koedukált egyetemen. De egy ősi gonosz követte őt, és... több»

#35545

34 Money Plane  (2020)

akció

Egy 40 millió dolláros adósságot felhalmozó profi tolvajnak a családi élete forog kockán, ezért kénytelen elvállalni egy utolsó megbízást: el kell rabolnia egy futurisztikus légi... több»

#35546

akció | kaland | misztikus | sci-fi | thriller

Az Egyesült Államok haditengerészetének egyik rombolóhajója egy balul elsült kísérlet folyamán negyven évet utazik a jövőbe. több»

#35547

24 Szupercápa  (2011)

(1)

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller | vígjáték

Különösen rossz nap vár az irodában a tengerbiológus Kat Carmichael-re (Sarah Lieving), amikor szembekerül egy óriási őscápával ebben a különös sci-fi thrillerben. A "szupercápa",... több»

Hát gyerekek.. Tegnap megnéztem ezt a valamit. Azon kívül hogy van benne jó pár baromi jó nő, kb semmi más haszna nincs is. :| Értelmetlen egy retek! Vannak azok a filmek amik annyira rosszak hogy már jók! Na ez nem az! :D Ez még annál értelmetlenebb, ötlettelenebb.. Poénnak jó,... több»
#35548

horror | vígjáték

A három egyetemista, Anderson, Cory és Nelson azt tervezi, hogy a tavaszi szünetben kiruccannak valahová. Úton Daytona Beach felé kitérőt tesznek a térképen sem szereplő dél-karolinai... több»

Eléggé eredeti ötletnek tartom, és inkább őrült, mint brutális a film. A hangulata viszont egyenesen remek, bár trashként jobban tudom kezelni, mint horror.
#35549

34 Robert  (2015)

(1)

horror

Netflix

A valós eseményeken alapuló, hátborzongató történetben egy család félelmetes természetfeletti jelenségeket tapasztal, amikor fiuk birtokába kerül egy Robert nevű régi baba. több»

Teljesen olyan, mint egy amerikai, csak ugye ha angol horrorról vagy bármiről van szó, azt sajnos lepontozzák, pedig ugyanaz. Persze, hogy nem tetszik az embereknek, mert a Chuckyt ismeri mindenki. Előbb volt a Robert sokkal, mint történet. Csak hát ugye a marketing, és a pénz, és... több»
#35550

34 The Culling  (2015)

horror | thriller

Egy rémisztő természetfeletti thriller egy csapat egyetemi barátról, akiknek egy közös kirándulás során egy elhagyatott házban sötét erőkkel kell szembe nézniük.

#35551

akció | sci-fi

Földünk nagyvárosaiba elpusztíthatatlan robotok érkeznek. Az emberiségnek be kell bizonyítania: méltó az életre, vagy mindenki elpusztul.

#35552

akció | dráma | sci-fi | thriller

A nem túl távoli jövőben a társadalmat a mindenható állam irányítja, aminek az élén egy könyörtelen diktátor áll. Condor az állam fizetett bérgyilkosa, de egy találkozás egy... több»

Steven Seagal nem nagyon mutatkozik meg a filmben. Elég furcsa sztori, és megvalósítás, ha már ott van talonban Seagal, az akciójelenetek jobbak is lehettek volna
#35553

34 Ha holnap elmégy  (2012)

(2)

thriller

Ha holnap elmégy filmtartalom: Charlie Rankin éppen most szabadult a börtönből. Minden vágya, hogy bosszút állhasson egykori fegyőrén, William Pettigrew-n. Terve kidolgozása közben... több»

Egészen szép a film, jól néz ki szerintem. Nagyon élveztem, bár valahogy olyan gagyi ahogy a karakterek reagálnak egyes szituációkban. Egyszer viszont meg lehet nézni, na.
#35554

34 Hangar 10  (2014)

horror | sci-fi | thriller

33 évvel a hírhedt Rendlesham erdei UFO incidens után három lelkes aranyásó fémdetektorral kutat ugyanitt. Miközben az expedíciójukat filmezik, lencsevégre kapnak egy UFO-t. Amikor... több»

#35555

horror

Valahol az isten háta mögött, Megan Walsh és a barátai arra kényszerülnek, hogy egy elhagyatott országúti motelben töltsék az éjszakát, mit sem tudván arról, hogy egy Angela nevű... több»

#35556

dokumentum | horror

A Péntek 13 horror franchise krónikája, dokumentumfilmes eszközökkel.

Nagyon jó kis dokumentum film a karakter eredetéről motivációjáról, külön érdekessége, hogy a készítőkön kívül szak újságírókat és rajongókat is megszólaltat akik szörnyen viccesek és nagyon jó fejek ;)
#35557

dokumentum | dráma | sci-fi | thriller

A dokumentumfilm Stan Romanek és családja történetét meséli el. A férfival megesett dolgok számítanak napjaink egyik legvitatottabb eseményei közé: sokan kételkednek a férfi... több»

#35558

34 Öt üldözött  (2006)

(1)

horror

Egy középiskolai focimeccs után öt tizenéves lány hazafelé indul, ám ismeretlen utakra tévednek. Mikor feltűnik egy autó fényszórója, elkezdenek reménykedni. De valójában csak... több»

Annyira nem jött be ez a film, főképpen azért, mert idegesítő volt a sok sikltozás, továbbá teljesen életszerűtlen reakciókat láthattunk a lányoktól. Emiatt sokat vesztett a film a realitásából.
#35559

horror

Netflix

Egy ártatlan nőt megvádolnak azzal, hogy megölte a fiát, és boszorkányság miatt felakasztották. Az esemény visszhangja évtizedeken és évszázadokon kísért. Amikor egy család... több»

Annyira nagyon sajnálom, hiszen ebben a filmben bőven lett volna potenciál, de az egész csak egy nagy ziccer.
#35560

34 The Hike  (2011)

horror

Kate Afganisztánban szolgált. Leszerelt, miután látta barátját meghalni. Barátaival betervez egy kis kiruccanást, sátorozni indulnak a hegyekbe. A természet lágy ölén aztán... több»