Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36341

NA Landscapes  (2017)

dokumentum

Négy ladyboy története, akik megélhetésük érdekében éjjel-nappal dolgoznak. több»

#36342

akció | dráma | thriller

A film a  biztonsági kamerák szemszögéből mutatja be a 780-as járat tragédiáját. A repülőgépen az utasok és a legénység megmagyarázhatatlanul kezd viselkedni, miután egy... több»

#36343

thriller

 Lucy élete megváltozik, amikor saját elméje ellene fordul, és rémálmai valósággá válnak. több»

#36345

dokumentum

A 15 perces oktató dokumentumfilmet A FIRELIFE projekten belül a NÉBIH készítette. A kisfilm tanórák keretein belül is vetíthető. Betekintést enged az erdőtüzek megelőzésébe,... több»

#36346

fantasy | misztikus

Egy ismeretlen faluban az egyik szokás az, amikor egy csecsemő születik, hogy a család legidősebb tagjának meg kell halnia. Idir egy fiatalember, aki rejtélyesen jelenik meg a falu... több»

Tutankhamon: Titkok a sírból
#36347

dokumentum

Amikor Howard Carter 1922-ben megtalálta Tutankhamon sírját, az egész világ a szenzációs felfedezésről és a sírkamrából előkerült több ezer csodálatos tárgyról beszélt. A... több»

Otto Wagner, a modern építészet látnoka
#36348

dokumentum

"Csak abban hiszek, amiben hinni tudok, így teljesen biztos vagyok benne, hogy a halál után nincs élet, és hogy tetteink nem nyernek sem büntetést, sem jutalmat. Azt azonban erősen hiszem,... több»

Rendező: Rudolf Klingohr

#36349

dokumentum

Chuck Workman  dokumentumfilmje a legendás Orson Welles fénykoráról... több»

Rendező: Chuck Workman

Szereplők: Orson Welles

#36350

NA Kurt  (2022)

életrajzi

A film egy dán vállalkozó, Kurt Thorsen életútját mutatja be.

The Lost Wife
#36351

dráma | romantikus

Egy lengyel művészeti tanulmányokat folytató fiatal lány szerelembe esik legjobb barátjának a bátyjával. A bimbózó románcot azonban kettétöri a német csapatok inváziója, s a... több»

#36352

NA Sweetwater  (2020)

dráma | sportfilm

1950 őszén a kosárlabdajáték örökre megváltozott, amikor Nat "Sweetwater" Clifton, az első afroamerikai NBA-játékos bemutatkozott a profi ligában. több»

#36353

dráma

A film története szerint egy bankrabló túszul ejt egy jógaoktatót a saját lakásában. több»

#36354

vígjáték

Egy gazdag és egoista férfi kidobott menyasszonya összefog egy férfival, hogy az exe házából ellopjanak egy értékes festményt. Meglepetésükre azonban két másik nő zavarja meg őket... több»

#36355

vígjáték

María José és Alfredo a 20. házassági évfordulójukat készülnek megünnepelni. A gyermekeik elviszik őket abba a szállodába, ahol a nászútjukat töltötték, de egy varázslat miatt... több»

C'est la vie
#36356

vígjáték

Öt nő története, akik ugyan nem ismerik egymást, de mindannyian várandósok, rövidesen pedig ugyanúgy élik át az anyaság örömeit. több»

Lockdown
#36357

NA Lockdown  (2015)

akció

Egy rendőr visszatér az őrsre, miután felépült egy akció közben elszenvedett sérüléséből, melyet akkor szenvedett el, amikor terhelő bizonyítékra bukkant közeli munkatársai... több»

NAYA: Legend of the Golden Dolphin
#36358

fantasy

A NAYA: Legend of the Golden Dolphin egy 3D-s animációs film. NAYA apja az arany delfinek királya. A király elküldi lányát a Föld nyolc "sarkába", hogy egyesítse a delfinek népét, és... több»

Viral
#36359

NA Viral  (2015)

dráma | thriller

Egy halálos vírus csaknem a teljes emberiséget kiirtja. Mindeközben egy fiatal nő feljegyzéseket készít családja karanténban töltött mindennapjairól, és megpróbálja megmenteni... több»

A Lokoléo Party – Jollyval
#36360

zenés

TV-ben (Zenebutik, csütörtök 01:33)

A Lokoléo Party – Jollyval Jolly első, önálló műsora, melyben főként mulatós dalok, latin ritmusok és fülbemászó slágerek is hallhatók. Felcsendülnek már ismert és még nem... több»