Filmek

Legjobb filmek 2013-től 2013-ig

Saját filmes lista készítése
#36361

NA Impervious  (2015)

rövidfilm

Az Impervious című horrorfilm főszereplője, Katie a közelmúltban költözött új házába. A pincében rátalál egy olyan család fotójára, akik korábban a házban laktak, azonban... több»

Rendező: Al Hallak

Szereplők: Daneah Underwood

#36362

NA Lost Case  (2018)

animáció | családi | kaland

Mindenkinek van táskája. Ezúttal minden csomag hazatalál,  az elveszett, a talált és az is, amelyiket senki sem kéri. több»

Rendező: Raja Gosnell

#36363

akció | fantasy | kaland

A Sötét Lovas legendája nemzedékről nemzedékre maradt fenn. Mielőtt még a legenda megszületett volna, Dark Rider egy átlagos férfi volt. Egy nap arra ébredt, hogy mellette fekszik egy... több»

#36364

akció | kaland | thriller

A film története szerint öt profi bűnöző azt tervezi, hogy ellopja a világ legértékesebb bélyegét Cape Town-ból. több»

#36365

akció

Egy utcai csaló segítséget nyújt a hatóságok elől menekülő tehetséges harcosnak, aki underground utcai bunyókkal próbál meg elegendő pénzre szert tenni családja számára,... több»

#36366

horror

A film története szerint egy csapatnyi egyetemista barát összejön, hogy megtervezzenek egy jó kis átverést, csakhogy a végeredmény szörnyű helyzetbe hozza mindannyiukat... több»

Amira
#36367

NA Amira  (2021)

dráma

Amira váratlanul szembesül azzal a ténnyel, hogy az apjának gondolt személy terméketlen, ezért elkezdi keresni a biológiai apját, miközben az addig szépen felépített világa és... több»

#36368

horror

Két elszánt harcos jelentkezik életük legnagyobb kihívására, azt viszont nem tudják, hogy a ringben zombikkal kell megküzdeniük.

Eltűntek nyomában
#36369

dráma

Franz Novak FBI ügynök megment egy elrabolt kislányt, Kit Lannigan-t, majd 15 évvel később felkeresi és meggyőzi, hogy csatlakozzon az újonnan létrehozott, eltűnt személyek... több»

Blackout
#36370

akció

A náci Németországban a nyomozók próbálnak S-Bahn nyomára bukkanni, aki nőket támad meg, megerőszakolja, majd megöli őket.      több»

Sleepwalker
#36371

NA Sleepwalker  (2015)

thriller

Férje halála után Sarah Wells úgy dönt, visszatér egyetemi doktori tanulmányaihoz. Éjszakánként rémálmok gyötrik és alvajáró. Arra az elhatározásra jut, jobb ha kivizsgáltatja... több»

#36372

játékfilm

András most töltötte be ötvenedik életévét. A születésnapi buli nem úgy sikerül, ahogy tervezte, ráadásul másnap az élettársa, a húsz évvel fiatalabb Nóra is faképnél hagyja.... több»

#36373

NA Bela  (2019)

animáció | életrajzi

Lugosi Béla emlékének adózva mutatjuk be a magyar színész karrierjét. Az ember és a „nagy” szerep összefonódását máig sokan misztikummal ruházzák fel, a film egyes jeleneteiben... több»

Rendező: Tóth Roland

The Wê Anthology
#36374

dokumentum | kaland

Ebben a dokumentumfilmben egy 4 darab festményből álló képsorozat karakterei elevenednek meg és tárják fel képzeletbeli életük titkait. több»

Túlnépesedés: Statisztikával a pánikkeltés ellen
#36375

dokumentum

A legkorszerűbb 3D-s grafikai technikát alkalmazva, a világhírű Hans Rosling professzor látványos statisztikai portrét fest a gyorsan változó világunkról. Rosling üzenete a filmjén... több»

#36376

dokumentum | rövidfilm

Hank egy Maine Coon fajtájú macska, aki világméretű hírnévre tett szert, és aki a politikától elfordult embereket vissza tudta téríteni a politizáláshoz.

Kokainreptér - Latin-Amerika
#36377

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Egy fiatal lány és mostohaanyja kokaintéglákat rejtegetnek a ruhájuk alatt; egy férfi folyékony kokaint igyekszik felvinni a repülőre – italospalackokban; és egy fűszerszállítmány... több»

The Best Man Wedding
#36378

NA The Best Man Wedding  (2016)

(1) (2)

romantikus | vígjáték

A Holtunkinglan (The Best Man) franchise harmadik részében visszatérnek a régi szereplők, ezúttal egy váratlanul jött esküvőnek köszönhetően gyűlik össze a kis csapat.

Rendező: Malcolm D. Lee

Láttam a filmet és nagyon tetszett! Végre egy olyan film, amit teljes egészében végig lehetett nézni!
#36379

horror

Amikor a Pine Hills nyári tábor vezetői előkészítik a tábort a következő szezonra, hirtelen megjelenik egy bajba jutott fiatal nő, aki azt állítja, egy titokzatos lény minden... több»

#36380

dokumentum

A kaszálók a hagyományos állattartó gazdálkodás alapját képezik Székelyföldön, ugyanakkor rendkívül fajgazdag, természetvédelmi szempontból is értékes élőhelyek. A kaszálók... több»