Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2019-ig

Saját filmes lista készítése
És feltárult a világegyetem
#39241

dokumentum

25 évvel ezelőtt indította el a NASA a csillagászat egyik legambiciózusabb projektjét, a Hubble űrteleszkópot. Amikor először küldött képeket vissza a Földre úgy tűnt, hogy az... több»

#39242

zenés

A pedal steel gitáron játszó Robert Randolph élő koncertje.

#39243

rövidfilm

Egy furcsa fantasy történet a Tűzgyűrű írójától. több»

Így készült a Mission: Impossible
#39244

Bepillantást nyerhetünk a legújabb Mission: Impossible film kulisszái mögé. több»

A phaisztoszi korong titka
#39245

dokumentum

Lehetséges, hogy a phaisztoszi korong csupán egy jól sikerült hamisítvány? Eredete heves vitákat váltott ki már felfedezésekor, 1908-ban is. Többen – köztük Jerome Eisenberg... több»

Muzsika mix
#39246

NA Muzsika mix  (2015)

zenés

TV-ben (Muzsika TV, csütörtök 01:33)

Zenés klipek, az ország – világ legismertebb előadóitól műfajtól függetlenül. több»

Az igazság a zsírról
#39247

dokumentum

A zsírt első számú egészségügyi közellenségként tartják számon. De vajon tényleg olyan ártalmas, mint gondoljuk? A legutóbbi kutatások arra engednek következtetni, hogy lehet,... több»

Angyaldekameron
#39248

dokumentum

Csontos János József Attila-díjas író, költő, újságíró, televíziós szerkesztő, a Magyar Idők munkatársa fájdalmasan korán halt meg. A filmben az Írószövetség, az MMA, a... több»

#39249

dokumentum

A természet seregei című ismeretterjesztő film az állatok tömeges rajzásának jár utána: mi okozza a kérészek csoportos vonulását vagy a hatalmas halrajok váratlan felbukkanását?... több»

#39250

dráma

A film az emberkereskedelem áldozatává vált Ameena sorsát követi nyomon. A történet valós alapokon nyugszik. több»

#39251

dokumentum

Különleges időutazásunk során a hazai természetfilmezés néhány meghatározó alkotójának segítségével arra keressük a választ, miként ötvöződik a magyar természetfilm... több»

#39252

dokumentum

A halál közeledtével a hátralévő feladatok megoldása egyre sürgősebbé válik. Ezt érzékelik a Mignon nővérek is, akik békét kötnek egymással, hogy harcolni tudjanak a rák ellen,... több»

Rendező: Carlos Mignon

Mary Berry karácsonyi partija
#39253

Mary Berry a karácsonyi időszakot kedveli a legjobban az év folyamán – amely a közös időtöltésről szól a családdal és a barátokkal, de leginkább arról, amiben Mary egész... több»

Rex felügyelő - Elit alakulat
#39254

krimi

Marco, a gyilkossági részleg kiváló nyomozója korábban évekig a kábítószer-ellenes kommandó tagjaként Dél-Amerikában dolgozott. Nem az a típus, aki a nyomozásnál csak az... több»

#39255

NA Myra  (2019)

dráma | krimi | vígjáték

Egy transzszexuális prostituált a spanyol negyedben él és dolgozik, ahol egy szerelmi háromszögbe keveredik egy bandavezérrel, aki épen véres hatalmi harcokra készül, ugyanis a... több»

#39256

NA Bone Cold  (2020)

thriller

Egy tapasztalt Black Ops mesterlövész egy sikertelen küldetés után rémálomszerű menekülést kísérel meg, miközben a bosszúra elszánt ellenséges katonák követik, és valami baljós... több»

#39257

dokumentum

Disney+

A dokumentumfilmben nyomon követhetjük Hirót, aki egy bátor makákó, és családjával együtt próbál túlélni a viszontagságos körülmények között. Japán hegységeiben lehetünk... több»

Rendező: Joe Pontecorvo

Szereplők: Liam Neeson

#39258

akció

A film története szerint egy visszavonult tolvajt  sikerül visszacsábítani egy utolsó nagy balhé kedvéért. A megrendelő az új drogbáró, aki szeretné megmenteni fia életét... több»

Rendező: Ron Pucillo

City Experience
#39259

dráma | rövidfilm

Egy Észak-Koreából elmenekült nő először fedezi fel Dél-Korea fővárosát. A rövidfilm a nő hol szívmelengető, hol kesernyés szöuli tapasztalatairól szól.

#39260

NA Blank  (2022)

dráma | sci-fi | thriller

Egy kétségbeesett író feliratkozik egy teljesen mesterséges intelligenciával működtetett elvonulásra, hogy orvosolja írói válságát, rövidesen azonban egy váratlan szoftverhiba lép... több»