Filmek

Legjobb filmek 2011-től 2011-ig

Saját filmes lista készítése
#39261

vígjáték

Claudine Mercier, kanadai színésznő előadása.

Szereplők: Claudine Mercier

#39262

dokumentum

A dokumentumfilm betekintést enged néhány olyan beteg életébe, akik Lyme-kórban, vagy a Lyme-kórhoz nagyon hasonló megbetegédésben szenvednek. több»

Idesüss! Életmesék
#39263

animáció

Az Idesüss! Életmesék című sorozatban gyerekek mesélik el életük egy-egy mozzanatát; saját szavaikkal, képzeletük sajátos eszközeivel. több»

#39264

dokumentum

A számos díjjal kitüntetett Anthony Wonke dokumentumfilmje Szíria véres polgárháborújáról, négy gyermek nézőpontjából bemutatva. A humanitárius katasztrófa mára már több mint... több»

#39265

dokumentum

Dokumentumfilm a Zirci Ciszterci Szerzetesrend történetéről, és XXI. századi hétköznapjairól. Film, a nem láthatóról, a hétköznapi valóság és az eszmék mögött rejlő... több»

A Kennedy-gyilkosság titka
#39266

dokumentum

Egy testőr, egy fotós, egy járókelő és az elnök leendő özvegye: 1963. november 22-én mind Dallasban tartózkodtak, és John F. Kennedy meggyilkolása örökre beleégett az... több»

#39267

akció | fantasy | kaland | sci-fi

Evelyn Gretel ügynök Vincent Capello igazgató eltűnésének ügyében kezd el nyomozni. Egyedül Nick Random ügynök segítségére számíthat, aki évekkel ezelőtt már dolgozott... több»

#39268

rövidfilm | thriller

A film története szerint a 16 éves Mattie és barátja, Joss az utcán élnek, és utcaseprésből tesznek szert némi aprópénzre. Az egyik éjszaka életüket fenekestül felfordítja egy... több»

#39269

NA Elígeme  (2016)

(1)

dráma | romantikus | rövidfilm

Egy fiatal pár elmenekül a nagyvárosi forgatagból, hogy néhány napot együtt töltsenek egy vidéki házban. Minden idillinek tűnik, amíg a férfi be nem vallja, mit érez. több»

Rendező: Carlos Muñoz

Szereplők: Alba Ribas, Joan Sureda

#39270

dráma

Sandy egy illegális bevándorló Franciaországból, aki már három éve dolgozik Manhattan utcáin. Egy hosszú, munkával teli nap után megkérdi utolsó kliensétől, hogy elmesélheti-e... több»

#39271

NA Crossing River  (2017)

(1)

rövidfilm

Egy átlagos napon egy fiatal kínai építőmunkás kénytelen szembesülni az elszigeteltséggel és a magánnyal. több»

Rendező: Yumeng Han

Szereplők: Qiaomei Du, Yangfeng Yang

The Trap
#39272

horror | krimi | thriller

Egy egykori fegyenc bosszút esköszik a gengszter rapper, és egyben néhai barátja ellen, aki 14 éve cserbenhagyta egy rablás során.  több»

#39273

dokumentum

A film három közép-amerikai migráns sorsát kíséri nyomon, akik a jobb élet reményében elindulnak észak felé.

Rendező: Hauke Lorenz

#39274

NA Good  (2020)

dráma

Payton egy gazdag, haldokló férfi ápolója lesz. Ahogy egyre jobban megismerik egymást, Gregory múltbéli bűnei arra kényszerítik Paytont, hogy döntést hozzon: az álmait választja,... több»

Light on Broken Glass
#39275

dráma | musical

Melody Harper karrierje a végéhez közelít, ám a színház éppen most készül feleleveníteni egy nagy Broadway klasszikust. Melody életében először bizonytalannak érzi magát. Attól... több»

#39276

dráma

Quiqué és barátja, Ti Pierre nagy kalandra indul a Dominikai Köztársaságba, Haitire, ahová abban a reményben utaznak, hogy megtalálják a legendás Madame Fabiolát. több»

#39277

NA Gyilkoló  (2021)

(4)

akció | rövidfilm | sci-fi

Egy űrkutatási központ kamerája rejtélyes okokból elromlik. Leon, az egyik alkalmazott keresni kezdi a kamerát, hogy megjavítsa. Hamarosan kiderül, hogy egy űrlény tette azt tönkre. több»

EBBA díjátadó 2017
#39278

zenés

Ha európai zenéről, főleg nemzetközileg is eredményes európai előadókról beszélünk, akkor többnyire mindenkinek brit énekesek és zenekarok jutnak eszébe. De szerdán a hollandiai... több»

#39279

dokumentum

A dokumentumfilm olyan magas tinifiúkról szól, akik a kosárlabdázást oktatási eszközként használva Haitiról az USA-ba mentek.

Rendező: Leyla Nedorosleva

Remake
#39280

NA Remake  (2018)

animáció

A gyártó KGB Stúdió új animációjában egy teljes emberi életet mutat be pár percbe sűrítve.  A főszereplő életvonala teljes ívet zár be, a születéstől az öregkorig, halálig... több»

Rendező: Klingl Béla