Filmek

Legjobb filmek 1971-től 1980-ig

Saját filmes lista készítése
#48328

romantikus

Karácsony előtt Abigail beleegyezik, hogy segít a húgának egy örökölt ház átadásában, ami szerinte könnyű lesz. A dolgok bonyolódnak, de Bónak más elképzelése van. több»

Hangyák városa
#48329

dokumentum

Miként képes több millió egyszerűnek mondott állat “kollektív agyként” működni, s úgy mozogni és döntéseket hozni, mintha egyetlen élőlényről lenne szó? A film a természet... több»

#48330

sportfilm

Netflix

Forma–1-es versenyzők és PGA Tour-golfozók csapnak össze egy sztárfellépőkkel teletűzdelt sportversenyen a Wynn Las Vegas golfpályáján. Élő esemény angol nyelven. több»

Barna hiénák
#48331

dokumentum

Kövessen bennünket az utazáson, ahol a Makgadigadi láp rejtélyeit egy nőstény barna hiéna és klánja szemszögéből fedezzük fel, miközben túlélnek az irgalmatlan hőmérséklet... több»

#48332

dokumentum

A középkorban a bábosokat boszorkánynak tartották, mert életet leheltek az anyagba, és ezzel utánozták Istent. Modern korunknak is megvannak a bábos boszorkányai, akik varázslatukkal... több»

Rendező: Kende Júlia

Caroline Crouch meggyilkolása – tények és áltények
#48333

dokumentum

Egy pilóta levesz a lábáról egy fiatal nőt. Gyermekük megszületése után nem sokkal a történet tragikus véget ér. A szakértők feltárják az igazságot. több»

#48334

romantikus

Saga, a harmincas éveiben járó nő, aki sikeres parfümkreátor, és az öccse, Sören közel járnak a Parfümgyártó Vállalkozásukban a sikeres áttöréshez. több»

#48335

romantikus

Beth hegedűművész, aki egy visszavonult country sztár lányát oktatja, hogy felkészítse a karácsonyi koncertre. Sean, az apa és Beth a zene erejének segítségével találnak egymásra. több»

#48336

romantikus

A futballsztár Graham Savoy mindig is túl elfoglalt volt a szerelemhez, de amikor karácsonyra hazatér Notting Hillbe, meggondolja magát, miután találkozik azzal az egyetlen emberrel, akinek... több»

Rendező: Ali Liebert

Szereplők: William Moseley, Sarah Ramos

Deadly Due Date
#48337

thriller

Miután újra felveszik a kapcsolatot egy várandós barátnőjükkel, egy pár élete káoszba torkollik, amikor a nő megígéri, hogy örökbefogadhatják a babáját. Viszont sejtelmük sincs,... több»

#48339

akció

Egy hatalmas meteor a Föld bolygó elpusztításával fenyeget, ezért a tudósok nagy teljesítményű lézerekkel próbálják megállítani. több»

#48340

valóságshow

A sorozat 4. évadának legnagyobb durranásai. több»