Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
TÖREDÉK A mulandóság fölé
#50321

dokumentum

Csodás események, járványok, különleges történetek fűződnek a mindenszentek emlékeihez. Ezek a szobrok mint patrónusok, bajelhárítók vagy védőszentek funkcionáltak az emberek... több»

Rendező: Olasz Ferenc

Harc Alaszka olajáért
#50323

dokumentum

Az Alaszkai Nemzeti Vadrezervátumnak a rénszarvasoktól a madarakon át a jegesmedvékig számtalan pótolhatatlan, felbecsülhetetlen ökológiai értékű természeti kincse van – ezek... több»

Farkas: a határok nélküli vándor
#50326

dokumentum

A kétrészes dokumentumfilm sorozat a Hollandiába és Közép-Európába 150 év elteltével visszatérő farkasról szól, miközben nyomon követünk egy fiatal magányos farkast. több»

#50328

életrajzi

Batta György az 1960-as évektől jelen van a felvidéki magyar lapok hasábjain, verseire és elemző cikkeire Magyarországon is felfigyelnek. 1976-tól több lap, folyóirat főszerkesztője.... több»

Rendező: Nagy Imre T.

#50329

dráma | életrajzi | történelmi

František Kriegel orvos és politikus megragadó története az 1968. augusztus 21-i drámai eseményeket mutatja be, amikor a kommunista párt vezető vezetőivel (Alexander Dubček, Oldřich... több»

#50330

NA Boxutca  (2016)

dokumentum

Akármilyen gyakran halljuk is, hogy meg kell őrizni az érzékeny egyensúlyt a munka és magánélet között az egészségünk érdekében, vannak, akiknek ez nem megy könnyen. A reggeltől... több»

Rendező: Nagy Anikó-Mária

#50331

dokumentum

Mi van, ha a trójai faló mítosza nem igaz? Új megállapítások szerint a történelem egyik leghíresebb történetét lehet, hogy át kell írni... vajon mi lesz a jövő... több»

#50333

NA Medal  (2023)

akció

Rajvir Singh, egy fiatal sportoló arról álmodik, hogy aranyérmet nyer, de mindig tragédiák akadályozzák meg céljai elérésében. Egy baleset miatt elveszíti hallását, majd felvételt... több»

Kitörés
#50334

NA Kitörés  (2009)

dokumentum

Megejtő film, amely életszerűen, archív felvételek és annak a végzetes napnak a résztvevőitől kapott beszámolók alapján mutatja be a II. világháború kitörését... több»

#50336

akció | animáció | kaland

Megamind korábbi gonosztevő csapata, a Végzet Szindikátusa visszatért. Újdonsült kék hősünknek most a gonosz látszatát kell fenntartania, amíg össze nem tudja gyűjteni barátait,... több»

#50338

NA Luna negra  (2023)

dráma

Mexikó keleti része, Veracruz tartomány, Jalcomulco csendes városa, amelynek élete a Los Pescados folyó vizével együtt folyik. A cselekmény középpontjában egy nagycsalád élete áll:... több»