Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50342

NA Elgskogen  (2021)

dokumentum

Norvégiában szent dolognak számít a jávorszarvas vadászata, amely nagy hagyományokra tekint vissza.

Rendező: Ane Helga Lykka

#50344

NA The Wendigo  (2022)

horror

Egy rosszindulatú algonquiai szellem, amelyet szarvasfejű, patás és agancsos fenevadként írnak le, és amely Északkelet-Amerika jéghideg vadonjában lakik, megszállja azokat a lelkeket,... több»

#50346

dráma | romantikus | vígjáték

Lisszabonban szerelem szövődik egy félénk brazil férfi és egy bátor portugál nő között.

#50347

horror | misztikus

Egy anya rejtélyes halála és gyermeke eltűnése egy csoport szabadúszó újságírót Svédországba vezet. A négyfős csoport a híres újságíró, Linn Söderqvist vezetésével riportot... több»

A tojás - egy új élet kezdete
#50348

dokumentum

Az állatok 99 %-a tojással szaporodik, tehát, meghatározó szerepet játszik a földi élet kialakulásában. A film a tojásrakás titkaiba vezet be minket a halaktól a rovarokon át a... több»

#50349

dráma

Angie és Pat már több mint négy évtizede együtt vannak, de Pat váratlan halála után Angie Pat családjának kiszolgáltatva találja magát, miközben küzd, hogy megőrizze... több»

Böll közlegény megmentése
#50350

dokumentum

A dokumentumfilm a II. világháborúban náci tizedesként szolgált Heinrich Böll három hónapját meséli el. A több frontot is megjárt, sérült katona 1944-ben Magyarországon lábadozik,... több»

#50354

dokumentum

Az elektromos cigaretták ma már mindenhol megtalálhatóak, de tényleg jobban, mint a sima cigaretták, és mi van valójában bennük? Michael Mosely maga is ezt szívja, hogy kiderítse. több»

#50356

családi

Christina a Hollingbrook családnak segédkezik az évi borkóstolójuk megrendezésében, amibe beletartozik Michael kockázatos ötlete - ami a jégbor. több»

#50358

dokumentum

Dabiznál 10 évvel ezelőtt diganosztizálták az ALS-t. Most útnak indul, hogy felhívja a figyelmet erre a ritka és kegyetlen betegségre. több»

Rendező: Víctor Escribano

Szereplők: David Riaño

Dal a felhők közül
#50360

dokumentum

Andraz egy rendkívüli szlovén fiú, akinek szíve és lelke tele van szent zenével. Szenvedélye lett a sípokból álló orgona. Már akkor beleszeretett a hangjába, amikor először... több»