Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#50361

dráma | romantikus

Hazel az ünnepeket szülővárosában tölti, ahol egy románc kezd kibontakozni közte és egy helyi vállalkozó között, aki Hazel apjának segít a családi pékségben, de néhány... több»

#50365

dokumentum

Terry Bradshaw legendás sportoló élettörténete, amelyet saját maga mond el. több»

Rendező: Keith Cossrow

Szereplők: Terry Bradshaw

#50368

dokumentum | életrajzi

Két viharos elnöki ciklus, azon belül pedig egy geopolitikai zűrzavarral teli időszak és egy gazdasági válság után könnyű megfeledkezni arról, ahogyan a fiatal elnök megnyerte... több»

Rendező: Finlay Bald

Szereplők: Barack Obama

Cápák a delfinek ellen: A bahamai csatatér
#50369

dokumentum

A Bahamákon élő delfinek több mint 30%-ának van cápaharapásból származó sebhelye. Dr. Mike Heithaus és Valeria Paz három olyan cápafajtól gyűjtött harapásnyomokat, amelyek ezeket... több»

Szereplők: Mike Heithaus, Valeria Paz

Jerusalem '67
#50370

háborús

Jeruzsálemben, a 6 napos háború idején egy fiatal civil nő hátrahagyja családját, hogy részt vehessen a harcokban. Azonban mikor az ellenség bekeríti a várost, egy olyan élet-halál... több»

Rendező: Emil Ben-Shimon

Szereplők: Lihi Kornowski

#50372

dráma

Egy férfi egy médium segítségével rájön, hogy halott apja üzenetet próbál küldeni neki. több»

#50373

romantikus

Amikor egy időjárás-előrejelzőt felkérnek arra, hogy a tévécsatornája éves havazási előrejelzését a téli Leavenworth városában élőben közvetítse a csatorna reggeli... több»

#50375

NA Kanun  (2022)

thriller

A történet középpontjában az alig harmincéves Lorik áll, aki a brüsszeli albán maffia végrehajtójaként dolgozik mentora, Aleks mellett. Amikor Lorik beleszeret a török származású... több»

#50377

animáció | dráma

Rendező: The Ninjai Gang

Szereplők: Siddha Bellord

#50380

dokumentum

A háborúk és konfliktusok pusztítása, valamint az erőszakos felkelések utóhatásai olyan körülmények, amelyeket a legtöbb ember elkerül vagy elkerülik őt, de a hírfotósok... több»