Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
Huszka Jenő: Mária főhadnagy a színfalak mögött
#51721

Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-as bécsi forradalom kitörésekor férfiruhába bújik,... több»

#51722

dráma | romantikus

Rendező: Giulio Base

Szereplők: Anne Parillaud, Giulio Base

A dohányzás ártalmasságáról
#51723

Anton Pavlovics Csehov monodrámájának televíziós változata, Darvas Iván előadásában. több»

Rendező: Marton László

Szereplők: Darvas Iván

#51724

NA There There  (2022)

Egy szerelmes kételkedése a reggel hideg fényében zavaros intim kapcsolatok láncolathoz vezet. Tanácsadók, bomlasztók, béketeremtők és tűzgyújtók: mindenki egy kis hitet szeretne... több»

#51725

akció | horror | sci-fi

Egy csoportot küldenek, hogy kiderítsék, mi történt egy nemrégiben elveszett hajóval.. Hamarosan felfedezik a rémületet, ami odalent vár rájuk... több»

#51727

romantikus

Amikor egy hóvihar miatt Kate első, Svájcba tartó magánrepülését a Karácsony-szigetre tereli, össze kell fognia egy légiirányítóval, hogy biztosítsa álmai állását a család... több»

#51728

dokumentum

Giovanni Parisi, olasz bokszoló élettörténete.

Ínyenc körút francia módra
#51729

dokumentum

Franciaország régiói kivételes kincseket és zamatokat kínálnak. Elvisszük önöket az ízek szerelmeseihez, az autentikus termékeket kereső szakácsokhoz, akik különleges viszonyt... több»

#51730

dokumentum

Nigella Lawson a meghitt karácsony nyomában vidékre látogat, és tippeket ad a nézőknek a nyugodt kikapcsolódásra, ahonnan nem hiányozhat a kaszinótojás, a koktél, a narancsos... több»

Rendező: Dominic Cyriax

Szereplők: Nigella Lawson

Az egyiptomi Bálnák Völgyének titkai
#51731

dokumentum

Csatlakozzon a paleontológusokhoz és tudósokhoz, akik felfedik a bálnák evolúciójának figyelemre méltó történetét, és megvizsgálják, hogyan vesztették el lábaikat és tértek... több»

#51732

dokumentum

Külseje ellenére igazán irigyelésre méltó. A csupasz turkáló soha nem beteg, és alig érez fájdalmat. És a tudósok tudni akarják, hogy miért. A National Geographic dokumentumfilmje... több»

Szülőföldjeim / Szülőföldem
#51733

dokumentum

Borsos Miklós Munkácsy- és Kossuth-díjas érdemes művész, a magyar szobrászat kiemelkedő egyénisége az erdélyi Nagyszebenben született. Családja 1916-ban költözött Győrbe, ahol... több»

Rendező: Wiedermann Károly

#51734

animáció | rövidfilm

#51735

romantikus

Charlotte bulvárújságíró megpróbál interjút készíteni egy visszahúzódó gróffal. Válaszul a királyi család egy gondnokot bíz meg azzal, hogy adja ki magát grófnak, mivel az... több»

#51740

NA 潛行  (2023)

akció | dráma | krimi