Filmek

Legjobb filmek 1961-től 1970-ig

Saját filmes lista készítése
#51821

akció

Egy körözött fiatal nőnek sikerül elszöknie a hatóságok elől, azonban rövidesen egy őrült szadista játékszerévé válik.

#51823

vígjáték

Netflix

Egy idegösszeomlás után Walter a várost vidékre cseréli. A nyugodt élethez fűzött reményei azonban szertefoszlanak, amint találkozik új szomszédaival. több»

#51824

NA Incarnation  (2022)

horror | thriller

A film egy fiatal pár történetét követi, akik az amerikai álmot kergetik, és a legrosszabb rémálmukat valósítják meg, amikor démoni szellemet fedeznek fel új otthonukban. A "mammon"... több»

Ki vele!
#51825

NA Ki vele!  (2024)

TV-ben (Viasat3, csütörtök 01:33)

Gondolatébresztő témák, inspiráló beszélgetések, személyes történetek és szakértői vélemények. Többek között ezek teszik igazán különlegessé a VIASAT3 és a WMN vadonatúj,... több»

Felejthetetlen évek
#51826

dokumentum

Néhány év emlékezetesebb, mint a többi. A sorozat az emberi történelem ikonikus éveibe repít vissza minket: olyan időkbe, amelyek kitűnnek a megdöbbentő események, a rendkívüli... több»

Szerzetesek kertje
#51827

dokumentum

Szabó Márton bencés szerzetes értő kalauzolásával és főszereplésével mutatjuk be a Pannonhalmi Főapátság gyógynövénykertjét, benne Magyarország első Illatmúzeumával. A... több»

#51828

Egyedülálló kollázsfilm, amit többszáz némafilm összevágásával készítettek. Agatha Christie első regényét dolgozza fel, a narrátor szerepében Mácsay Pál hangját hallhatjuk,... több»

Rendező: Lichter Péter

Szereplők: Mácsai Pál

The Borrowing
#51829

dráma | romantikus | thriller

Rendező: Jason M. Koch

Szereplők: Rolando Davila-Beltran

Nyári Károly koncert az Operaházban
#51830

zenés

Nyári Károly zongoraművész megannyi teltházas koncertje után, pályafutásának mérföldköveként, 2017 júliusában mutatta be egyik legkülönlegesebb koncertjét a zene fellegvárában,... több»

#51831

dokumentum

Maár Gyula portréfilmje Pilinszky Jánosról, amelyben a költő maga vall életéről, költészetéről és hitéről. több»

Rendező: Maár Gyula

Főispánok és vármegyék
#51832

dokumentum

Bemutatjuk a magyar vármegyék nevezetességeit és különleges adottságait az illetékes főispánok szemén keresztül. több»

#51833

dokumentum

A film amerikai zöldsapkások és az általuk kiképzett afgán tisztek bensőséges kapcsolatán keresztül meséli el a 20 éves afganisztáni háború utolsó hónapjainak történetét.

Rendező: Matthew Heineman

#51834

dráma

Cédric egy precíziós mechanikára szakosodott vállalatnál dolgozik. A cég vezetése, amelyet egy befektetési alap irányít, katasztrofális. Mivel egy másik alap újra meg akarja... több»

Univerzum - A karácsonyfadíszek kultúrtörténete - Üveggömb, csillagdísz és lametta
#51836

dokumentum

A karácsony nem igazi karácsony karácsonyfa nélkül. A karácsonyfa állítás- és díszítés hagyománya a 19. század elején vált valóra. A pompázatos díszítések tükrözik az adott... több»

Rendező: Anita Lackenberger