Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52681

NA 8:15  (2019)

vígjáték

Disney+

A sorozatban megtudhatjuk, mi minden történik a gyerekekkel reggel 8:15-kor, amikor iskolába készülődnek és indulnak. több»

#52682

akció | krimi | vígjáték

Hősünk az Igazságügyi Minisztérium határozatlan idejű szerződéses alkalmazottja, aki szorosan felügyeli az elektronikus bokaperecet viselőket, segíti a pártfogó felügyelők... több»

Rendező: Kim Joo-Hwan

Szereplők: Woo-bin Kim, Seong-gyoon Kim

#52683

dokumentum

Dél-Afrika magas hegyei kihívás elé állítják a kerékpározókat, de nem Khothalang Leutát. A kamasz lány a világ egyik leggyorsabb bringásaként a férfi mezőnyt is legyőzve megnyeri... több»

Heidi – Itt a tavasz!
#52685

animáció

Itt a tavasz, Heidi és Nagyapa felmennek a hegyre, hogy őszig a kisházban maradjanak. A hegyen van már Peter és a kecskék is, és Heidival a Kristály-tóhoz szeretnének kirándulni. Ám... több»

Rendező: Jérôme Mouscadet

Erős bástyánk nékünk
#52686

dokumentum

A magyarság megmaradásának védelmező bástyájaként aposztrofált intézmény, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem 20 éve.  több»

Rendező: Maksay Ágnes

#52688

Szerb Antalra, a Pendragon legenda és az Utas és holdvilág szerzőjére emlékeznek családtagjai, pályatársai. több»

A szenvedélybetegek kezelésbevétele
#52689

dokumentum

Az Emberbarát Alapítvány 30 éve foglalkozik drog- és alkoholfüggő betegek kezelésével, mint közhasznú-nonprofit szervezet. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával... több»

Rendező: Fuchs Máté

#52690

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

A II. világháborúban is többféle módon segített Lengyelországnak Magyarország és a magyar emberek, ahogy tettük ezt 1920-ban is, amikor a lőszerhiánnyal küzdő népnek puskát és... több»

A Pelikán jegyében
#52692

dokumentum

A film emberközelbe hoz egy mindig visszafogottan, leginkább csöndes magányban élő erdélyi kutatóbiológust, aki egész életét a Duna torkolatvidéke kutatásának, e régió... több»

#52693

NA 8 Islands  (2024)

dokumentum

Rendező: Klaas Backers

A húsvéti harangok titkai
#52694

dokumentum

A harangok hangjai a hétköznapok során egy pillanatnyi megállásra öszönzik az embereket. A kolostorokban élő szerzetesek mindennapi tevékenységét is ez tagolja. Az esküvők,... több»

Piros, fehér és kék
#52695

dokumentum

TV-ben (Tv Paprika, csütörtök 01:33)

Az ételekért rajongó páros, John Torode és Lisa Faulkner hangulatos konyhájába invitálja a nézőket egy órára, telis-tele ízletes, kellemes ételekkel. Természetes kedvességüknek... több»

#52699

dokumentum

Illemszabályok másképpen. A Lexikon Így illik című sorozata mindennapi viselkedésünk apró kihágásait veszi szemügyre. A Momentán Társulatra épülő minisorozat a reality műfaj, a... több»