Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#52701

dokumentum

A Yellowstone az egyik legerősebb szupervulkán a Földön. Mit okozna, ha kitörne? Vezető szakértők bemutatják nekünk a Yellowstone szuperkitörésének különböző lehetséges... több»

A kiskirálylány bosszúja
#52704

thriller

Amikor az alsós gimnazista Dylan új iskolába kényszerül, miután az édesanyját rehabilitációra küldik, gyorsan felbosszantja az ügyeletes szemétkedő lányt. Dylan bácsikája és... több»

Rendező: Michael Feifer

Szereplők: Kate Orsini, Heather McComb

#52705

NA The Hobby  (2024)

dokumentum

A film a társasjátékok szubkultúrájának szeretetteljes, karakterközpontú portréja, amely a Las Vegas-i World Series of Board Gamesről szól, de egészen az ókori Mezopotámiáig nyúlik... több»

#52706

dokumentum

A Ford T-modell forradalmasította az autózást a huszadik század első évtizedeiben. Olcsó, megbízható és könnyen kezelhető gépkocsi volt, amiből 17 millió darabot adtak el az évek... több»

Rendező: Mátyássy Áron

#52708

dokumentum

Találkozások Ferencz Ervin erdélyi ferences szerzetessel Ferencz Ervin ferences szerzetes, a gyergyószárhegyi ferences kolostor házfőnöke. 1920. május 10-én született. Márton Áron... több»

Rendező: Mohi Sándor

#52709

dráma

Régi jóbarátok története, akik találnak egy titokzatos, antik fátylat, ami a legenda szerint egyesíti viselőjét igaz szerelmével. több»

#52715

NA Brisz  (2022)

dráma | rövidfilm

1988 Kijev. A nyolcéves Max családja úgy döntött, alijázik, így a kisfiúra is komoly döntés vár: beleegyezik-e a körülmetélésbe, amely fontos lépés az Izraelbe való... több»