Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
Hazatérés
#52802

NA Hazatérés  (2017)

dokumentum

Sinka István költő a népi írók mozgalmának kiemelkedő személyisége rendkívüli szegénységből küzdötte fel magát és tett szert műveltségre. Sorstársairól, a... több»

Rendező: Szalkai Zoltán

#52803

zenés

Az OWN korán kezdi az ünnepeket az első gospel műsor különkiadásával. A premier 2020. december 1-én lesz Our own Christmas címmel. A házigazdák DeVon Franklin és Meagan Good. több»

VIII. Társasági Vadászrandevú
#52804

dokumentum

2023-ban ismét megrendezték, immáron nyolcadik alkalommal a Társasági Vadászrandevút a kápolnásnyéki Halász-kastélyban. több»

#52805

dokumentum

Az anyatermészet nemigen szolgál rá a nevére: könyörtelenül végez a gyengékkel és nem életrevalókkal, s a legnagyobb veszélyben épp azok vannak, akik csak most kezdik földi... több»

Láthatatlan kötelek
#52807

dokumentum

Fecó lát, szülei vakok. A 19 évet átívelő drámai családportré trilógia harmadik része a film. Ezt megelőzően Fecó sorsának epizódjait Varga Ágota a SZEMÜNK FÉNYE (2004) és a... több»

Rendező: Varga Ágota

#52809

romantikus

Karácsony közeledtével Laurent négy exbarátja szelleme látogatja meg. Meg kell tanulnia megnyitnia a szívét, vagy elveszíti legjobb barátját, Nate-et. több»

#52810

NA Miss Patti  (2023)

rövidfilm | vígjáték

Max

Egy takaritónő története, aki a közösségi médián keresztül próbál egy másik perszónát felépíteni és reklámozni. több»

#52811

romantikus

Harmonyt nem éppen tisztességes módszerekkel ráveszik, hogy csatlakozzon a karácsonyi kórushoz, amit volt barátja vezet. Mire elérkezik az ünnep, a szerelem is lassan kezd újra... több»

A sivatag hajója – A teve
#52812

dokumentum

A sivatag hajójának nevezett állat, a teve kalandos világjárásának több évszázados történetét mondja el ez a dokumentumfilm, elbűvölő részletességgel. több»

Brandon Leake: A Family Affair
#52813

dokumentum

Nyolc eredeti verset hallhatunk a műsorban, amelyeket az "America's Got Talent" győztese, Brandon Leake írt és adott elő. A nézők bepillantást nyerhetnek Brandon életébe a kaliforniai... több»

#52814

fantasy | kaland

Rendező: Alexander Amirov

#52815

romantikus

Egy gyászoló nő mély kapcsolatot alakít ki egy norvég férfival, amikor a férfi felfedezi, hogy a nőnek van egy trollfigurája a szülővárosából. A nő hamarosan beleegyezik, hogy... több»

#52817

dráma | romantikus | vígjáték

A film egy karácsonyellenes fotóst követ, aki azt kívánja, hogy a karácsony tűnjön el. több»

#52818

dráma

Vincent egy híres, sikeres vállalkozó. Egy nap egy hegyi úton történt autóbaleset ideiglenesen megszakítja fékevesztett életvitelét. Pierre, aki a modern világtól távol, a fenséges... több»

#52820

akció | dráma | kaland