Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
Csillag születik: A válogatás
#52781

A Csillag születik válogatására 4000 ember jelentkezett, akik különféle számokkal, produkciókkal és előadásokkal próbálták meggyőzni a zsűrit, hogy az ő műsoruk érdemli meg a... több»

#52782

NA Envol  (2022)

vígjáték

A Castellis család három generáción keresztül dolgozott együtt, de mára ez a kötelék szinte teljesen felbomlott. Luna, a legfiatalabb egy ideje nem ad hírt magáról, a családi üzlet... több»

#52785

NA Max Beyond  (2022)

akció | animáció | sci-fi

#52786

vígjáték

Netflix

Donnell Rawlings kék öltönyben, piros zokniban és hidratált bokával beszélget a kapcsolatokról, az utazásról, az öregedésről és a gyereknevelésről. több»

Rendező: Stan Lathan

Szereplők: Donnell Rawlings

#52788

krimi | sci-fi | thriller

Egy fiatalember egy számára teljesen ismeretlen helyen tér magához. Nem tudja, hol van, és hogy került oda. Egy időhurokban találja magát. Csak a szabadságát akarja visszaszerezni, de... több»

#52789

NA Broken Courage  (2021)

(1)

dokumentum

A dokumentumfilm egy kambodzsai férfi életútját mutatja be, aki részt vett a háborúban, és végül amputálni kellett az egyik lábát. Idegenvezetőként dolgozik különböző háborús... több»

#52792

dokumentum

A második világháború még mindig számos történetet rejt, amelyek közül néhány nyilvánvalóan örökre titok marad. Az emlékek egyik ilyen mozaikja a roma partizánok sorsa az egykori... több»

#52793

musical

Verdi a Shakespeare művek rajongójaként különös érzékenységgel nyúlt a Macbeth című tragédiához, Francesco Maria Piavé librettójával operája méltán kapott helyet a... több»

#52795

dráma

Rendező: Han Yan

Szereplők: Jian-ci Tan, Jingyi Zhang

#52798

zenés

Megismerhetjük, miként alakítja át érzéseit művészetté egy rapper. több»

Rendező: Jake Schreier

Szereplők: Chance the Rapper, Haha Davis

#52799

dokumentum

Az egyik legősibb betegség, amely minden élő szervezetben, még a növényekben is előfordulhat, a rák. A mai tudományos felfogás szerint genetikai eredetű. A tehetős kormányok az... több»

Rendező: Marie Pierre Jaury