Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53206

dokumentum

Filmio

A Dráva, amely a magyar-horvát határ mentén kanyarog, egy tiszta folyó természetes partokkal és zátonyokkal. De a Dráva nem csak egy folyó: sok-sok története van. A filmben... több»

Lexikon – Szeretem, mert… (Duna)
#53209

dokumentum

Petrás Mária kedvenc műtárgya - Jézus korpusz. Petrás Mária saját alkotását mutatja be. Egy üvegkorpuszt. több»

#53210

romantikus

Amikor egy profi koszorúslány megrendez egy nagyszabású esküvőt, titokban kell tartania valódi kilétét, nemcsak a násznép, hanem az eseményről tudósító jóképű riporter előtt is. több»

Vaddisznók
#53211

NA Vaddisznók  (2014)

dokumentum

Ez a film elsősorban egy sportfilm, igazi sportemberekről, akik kerekes székesként sziszifuszi küzdelmet vívnak nap mint nap, hogy a csapat éljen, és végre az első rögbi meccsén... több»

Rendező: Vincze Zoltán

Confessions of a Cam Girl
#53213

dráma

A 18 éves divatrajongó Kristen azt tervezi, hogy kihagyja a főiskolát, hogy divatiskolába járhasson, csakhogy a munkásosztálybeli szülei nem hajlandóak fizetni érte. Miután titokban... több»

#53214

romantikus

Amikor Tess egy almáskertet örököl egy féltestvérével együtt, akivel sosem találkozott, végre kideríti, miért hagyta el a családja, és végre lehetőséget kap arra, hogy megértse... több»

#53215

NA Conception  (2022)

dráma

Vic és Ami útnak indulnak, hogy gyermeket vállaljanak, és több sikertelen próbálkozás után in vitro mesterséges megtermékenyítésnek vetik alá magukat. Vajon túléli-e a házasságuk... több»

#53216

dráma

Mindenki tudja: az igazán fontos dolgok nem szerepelnek a teendőlistákon. De miért is nem? Kívülről nézve Vera (Karoline Herfurth) és Wolf Küper (Tom Schilling) két gyermekükkel,... több»

#53217

romantikus | vígjáték

A királyi élet elől menekülni vágyó, daliás herceg az Egyesült Államokba érkezik, hogy New York állam északi részén egy kisvárosban vállalkozást indítson, és beleszeret egy volt... több»

#53219

horror | kaland | vígjáték