Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Zord bolygó: Túlélni Afrikát
#53203

dokumentum

Hogyan lehet életben maradni úgy, hogy a szélsőséges időjárástól a ragadozókig és a táplálékhiányig nap mint nap veszélyforrások sokaságával kell megküzdeni? A Zord bolygó... több»

Amerika vad arca: Téli különkiadás
#53206

dokumentum

Az amerikai tél fagypont alatti hőmérsékletet, keserves szélviharokat és élelmiszerhiányt hoz magával. Egyes állatok fészkekbe és odúkba húzódnak, hogy megvárják a tavasz... több»

Börtönbe zárva
#53207

dokumentum

A Börtönbe zárva emberi történeteket mond el a cellaajtó mindkét oldaláról. Őrök és fogvatartottak átlagos napjait, aktuális problémáit követi nyomon. Drogok, mentális egészség... több»

#53209

dokumentum

A dokumentumfilm egy fiatal tigris életét és zsákmányszerzési szokásait követi nyomon, hogy körüljárja a kérdést, vajon meddig kielégítő az élettér az orosz vadonban élő... több»

#53210

dokumentum | rövidfilm

Metszet az emberi élet sebezhetőségéről a koronavírus-járvány tombolása idején. több»

#53211

dokumentum

A látványos film az amerikai elnök új különgépét és annak hosszú megalkotási folyamatát mutatja be. Az Air Force One megtervezése és megépítése már csak azért se hétköznapi... több»

#53214

dokumentum

TV-ben (Viasat History, csütörtök 01:33)

1944. június 6.: hogyan sikerült a szövetségeseknek - a briteknek, franciáknak, amerikaiaknak és kanadaiaknak - megtölteni az eget 11000 repülőgéppel? több»

Armel 2019
#53215

NA Armel 2019  (2019)

zenés

Holten nemzetközi hírű operarendező a sajátos” északi stílusú” operaesztétika megalapozója, ezért a kuriózumra vágyó operarajongók számára kihagyhatatlan ez az előadás.... több»

Rendező: Petrovics Eszter

#53217

dokumentum | sportfilm

A dokumentumfilm a néhai Windham Rotunda, más néven Bray Wyatt, minden idők egyik legügyesebb, legkitartóbb és legkreatívabb WWE-szupersztárjának figyelemre méltó karrierjét mutatja be. több»

Új közjáték – Az út
#53218

Lao Ce: Tao-te king című írásának egy részletét fogalmazta animáció és natúrfilm összhangjává a kísérleti filmetűd, Boris Virág rendezésében. több»

Rendező: Boris Virág

Szereplők: Oláh Edmond

Hunnovációk
#53219

dokumentum

A film az innovációs folyamat különböző állomásait mutatja be magyarországi kutatásokon, fejlesztéseken, valamint kutatóintézetekből, egyetemekből kinőtt spin-off vállalkozásokon... több»

Rendező: Kopp Krisztina

Fény üzenetek
#53220

dokumentum

Marosi Ilona képzőművész portréfilmje Marosi Ilona nemzetközi és hazai díjakkal kitüntetett képzőművész portréfilmje a 80. jubileumi kiállítása alkalmából készült. A film... több»

Rendező: Karácsony Sándor