Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Így készült: Chicago musical a Szegedi Szabadtérin
#53241

A műsorban nyomon követhetjük a folyamatot, ami a Chicago előadáshoz vezetett a Szegedi Szabadtéri játékokon belül. Betekintés a kulisszák mögé, fontos pillanatok az... több»

#53243

NA Pulse  (2021)

dráma | sportfilm

A film cselekménye Okszana Boturcsuk ukrán atléta és 2008-as paralimpiai bajnok, a 2008-as, 2012-es és 2016-os nyári paralimpia ötszörös ezüst- és bronzgyőztesének valós... több»

#53245

NA Ólomkapu  (2014)

dokumentum

Mindszenty József élete és tevékenysége új dokumentumok tükrében A film Mindszenty József életének azt a szakaszát dolgozza fel, amit a hercegprímás az amerikai követségen, a... több»

A varázsló – Csernus Tibor festőművész
#53248

dokumentum

TV-ben (M5, csütörtök 01:33)

Csernus Tibor a 20. századi magyar képzőművészet megkerülhetetlen alakja, világszinten is az egyik legelismertebb magyar alkotó. A film bemutatja a magyar kultúrtörténet eddig hiányos... több»

Rendező: Surányi András

Fiúk novemberben
#53250

játékfilm

1956 novemberében, amikor a forradalom már elbukott, de egyes utcákban még harcolnak, két kiskamasz fiú elszökik otthonról, hogy megszerezzenek egy, a játékukhoz feltétlenül... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

#53253

dokumentum

Netflix

Ez a dokumentumfilm a játék eredetét és fejlődését vizsgálja világszerte, az ősi rituáléktól a milliárd dolláros vállalkozásokig.

Rendező: Tomas Kaan, Willem Timmers

Szereplők: Idris Elba

A szafari bűvöletében: A legjobb pillanatok
#53254

dokumentum

Dél-Afrika világhírű a nemzeti parkjairól és vadrezervátumairól, melyek évről évre turisták százezreit vonzzák a világ minden tájáról. Azok számára, akik nem tehetik meg, hogy... több»

#53258

dokumentum

A dokumentumfilm a Nickelodeon történetét mutatja be a kezdetektől napjainkig. több»

Tall, Dark and Dangerous
#53260

horror

Alice úgy dönt, hogy kipróbál egy társkereső alkalmazást, ahol úgy tűnik, megtalálja a tökéletes párját, de rájön, hogy a férfi egy szélhámos, aki ellopta korábbi szobatársa... több»