Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Deadly Due Date
#53241

thriller

Miután újra felveszik a kapcsolatot egy várandós barátnőjükkel, egy pár élete káoszba torkollik, amikor a nő megígéri, hogy örökbefogadhatják a babáját. Viszont sejtelmük sincs,... több»

#53244

A világhírű Cake Boss sorozat főszereplője és alkotója, Buddy Valastro súlyos sérülést szenvedett, ami nagy veszélybe sodorta cukrász karrierjét. Most megfigyelhetjük, hogyan él a... több»

Szereplők: Buddy Valastro

#53245

NA Revolt  (2025)

akció | politikai | thriller | történelmi

The Jinglebell Jubilee
#53246

romantikus

Egy városvezető gyermekkori barátja segítségét kéri városa karácsonyi jótékonysági rendezvényének rendbetételéhez, miközben a nő nekilát, hogy összehozza őt közeli... több»

#53247

fantasy | horror

Rendező: Ivan Zuccon

#53249

NA All Souls  (2023)

krimi

Egy fiatal bizalmas informátort veszélyes titkos akcióra küldenek. A film kíméletlenül mutatja be a kábítószer elleni háború sebezhető gyalogos katonáit, a fiatal bűnözőket,... több»

#53252

vígjáték

Megrendítő és humoros történetek az anyaságról, amelyek a társadalom legfontosabb kérdéseit feszegetik. több»

#53253

romantikus

A Mickey Guyton azonos című dala által inspirált „Heaven Down Here” négy különböző ember történetét meséli el, akik egy helyi étkezdében rekednek karácsony este, amikor... több»

#53254

horror | rövidfilm | thriller

Egy nő egyre furcsábbá váló szállítási csalásba keveredik.

#53260

vígjáték

Új tanév kezdődik Ducobu számára ! A Saint Potache iskolában rendkívüli szavazáson választják meg a diákparlament elnökét. Ez egy őrült választási kampány kezdetét jelenti,... több»