Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53242

dokumentum

A dokumentumfilm a termékenység tabuját vizsgálja a fekete bőrű közösségekben. Nők beszélgetnek az anyaság gyakran kiszámíthatatlan útjairól. több»

A legdélebbi magyarok
#53244

dokumentum

A film az al-dunai székelyek, azon belül a székelykeveiek egészen sajátságos történetét mutatja be. Kiderül az alkotásból, hogy az ausztráliai nagyváros Melborune és Székelykeve... több»

Rendező: Vojtkó Ferenc

A Hortobágy örökös pásztora
#53245

dokumentum

TV-ben (National Geographic, csütörtök 01:33)

Hol volt, hol nem volt, valahol a hegyekben élt egyszer egy juhászember, akinek a legkisebb fia elment a pusztára szerencsét próbálni. A fiú, aki szintén apja mesterségét folytatta,... több»

Rendező: Cséke Zsolt

#53248

dokumentum

Nővére eltűnése után egy testvér elhatározza, hogy bármi áron kideríti az igazságot. több»

#53250

NA Tantura  (2022)

Az 1948-as háborúban palesztin falvak százai néptelenedtek el. Az izraeliek az 1948-as konfliktust függetlenségi háborúnak nevezik, de a palesztinok "nakba"-nak, katasztrófának hívják.... több»

Rendező: Alon Schwarz

#53251

akció | animáció | kaland

Megamind korábbi gonosztevő csapata, a Végzet Szindikátusa visszatért. Újdonsült kék hősünknek most a gonosz látszatát kell fenntartania, amíg össze nem tudja gyűjteni barátait,... több»

#53256

Angeliki megpróbál lakást venni Bécsben Carmen barátnője segítségével, aki egyébként lakberendező, de úgy tűnik, hogy Carmen minden javaslatában talál valami hibát, amely igencsak... több»

#53257

NA Murder City  (2023)

krimi | thriller

Egy kegyvesztett volt detroiti zsarut arra kényszerítenek, hogy egy női kábítószer-kereskedőnek dolgozzon, hogy kifizesse apja adósságát és megvédje családját.   több»

#53258

dokumentum

Rendező: Felix Meyer-Christian

Szereplők: Helen Wendt

#53260

dráma | romantikus

Yoshio egy férfi, aki a városi vízügynél dolgozik és az édesanyjával él. Rendszeresen meglátogatja a sado-mazo szakértőjét, Mihót, de még mindig nem tudja elfelejteni a legendás... több»