Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53262

dokumentum

Manfred Christ dokumentumfilmje az ausztriai Fertő-tó Nemzeti Park egzotikus oldalát mutatja be - az ember számára elérhetetlen térségeket repülőgépről és drónok segítségével. Az... több»

Rendező: Manfred Christ

#53264

dokumentum

Az "Alpesi tavak" a vizek eredetének nyugodt szépségét árasztják magukból. A film a hegyi tavakról mesél, legendás múltjukról, jövőjükről, változékonyságukról és flóra-fauna... több»

Rendező: Kurt Mündl

#53265

dokumentum

A dokumentumfilm a termékenység tabuját vizsgálja a fekete bőrű közösségekben. Nők beszélgetnek az anyaság gyakran kiszámíthatatlan útjairól. több»

#53266

dokumentum | vígjáték

Netflix

Mike Epps reflektál karrierje sikereire és személyes küzdelmeire, kitérve pénzügyi kérdésekre, a kapcsolatokra és az utcai élettel kapcsolatos komikus meglátásaira. több»

Rendező: Royale Watkins

Szereplők: Mike Epps

#53270

valóságshow

Max

A sorozat a lengyelországi drag queenek világába enged betekintést. több»

飯戲攻心2
#53271

dráma | romantikus | vígjáték

#53272

animáció | kaland | vígjáték

A pónik megpróbálnak egy zenei fesztivált rendezni Bridlewood gyönyörű környezetében, amely egy gyönyörű biolumineszcens természeti esemény, amely évente csak egyszer fordul elő. A... több»

#53274

NA Tantura  (2022)

Az 1948-as háborúban palesztin falvak százai néptelenedtek el. Az izraeliek az 1948-as konfliktust függetlenségi háborúnak nevezik, de a palesztinok "nakba"-nak, katasztrófának hívják.... több»

Rendező: Alon Schwarz

#53277

vígjáték

Netflix

Jes Tom, Alok, Asha Ward, Chloe Petts, DeAnne Smith, Krishna Istha és Mx. Dahlia Belle humoristák beszélnek a nemek kérdéséről. több»

#53280

Angeliki megpróbál lakást venni Bécsben Carmen barátnője segítségével, aki egyébként lakberendező, de úgy tűnik, hogy Carmen minden javaslatában talál valami hibát, amely igencsak... több»