Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
Amerika nemzeti parkjai: Állatok az édenkertben
#53261

dokumentum

Az amerikai nemzeti parkok vad, lüktető, a tájat élettel megtöltő szívét az állatok alkotják, melyek a kontinens letűnt, elfeledett régmúltjába viszik vissza a látogatókat. A... több»

#53263

A műsor középpontjában Norman Lear élete és öröksége áll, beszélgetésekkel, különleges előadásokkal és találkozókkal megtűzdelve, amelyek a televíziózás legnagyobb... több»

#53267

NA The Pay Day  (2022)

krimi | thriller | vígjáték

Egy frusztrált informatikus úgy dönt, hogy egyszemélyes rablásba kezd, hogy értékes adatokat lopjon el, amik milliókat érnek a feketepiacon. több»

#53269

akció | kaland

TV-ben (HBO, csütörtök 01:33)

Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Cyborg, Zöld Lámpás és Vixen a Remnant különös világába kerülnek, ahol tinédzserekké változnak. Eközben a Remnant hőseinek, Rubynak, Weissnek,... több»

#53272

dokumentum

A dokumentumfilm a Nickelodeon történetét mutatja be a kezdetektől napjainkig. több»

#53273

dokumentum

Filmio

Emlékképek és Trianon drámája Kassa magyar történelmében. Kassa a XX. század elején többségében magyar nemzetiségű város volt. Ekkor hozták haza és temették újra II. Rákóczi... több»

#53275

vígjáték

Jimmy O. Yang első globális stand-up különkiadása. A humorista különböző témákat boncolgat, többek között a szerelmi kommunikációt, a lúzer barátokat és az ázsiai szüleivel... több»

Szereplők: Jimmy O. Yang

Gondozó gazdaság
#53276

dokumentum

Film egy gondozó szerepet betöltő farmról, ahol kizárólag autista fiatalok dolgoznak. A fiatal munkások saját szavaikkal és a maguk egyedi módján elmondják, hogyan segítette őket az... több»

My Bloody Galentine
#53278

thriller

Vajon létezik-e nyomorultabb dolog, mint Valentin-napon szinglinek lenni? Talán ha éppen Valentin-nap előtt dobnak valakit... egy új munka megkezdésének előestéjén... egy másik... több»

The Resurrection of Charles Manson
#53280

horror | thriller

Miközben egy házaspár egy Airbnb-s lakásban egy Charles Manson-filmet szerkeszt, a film sötét eseményei egy rejtélyes vezető titokzatos cselekedeteiben kezdenek valóra válni. több»