Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53262

NA Armel 2018  (2018)

zenés

Opera olasz nyelven, magyar feliratozással A NorrlandsOperan - Umea, Svédország) produkciója A legnagyobb szégyen az, ha nem szeretnek „A szerelem valóban képes felülkerekedni mindenen.... több»

Rendező: Petrovics Eszter

#53263

akció | animáció | kaland

Ahogy Kano és a Fekete Sárkány pusztítást végez az egész világon, egy fiatal harcosnak, Kenshinek túl kell lépnie a korlátain, és fel kell vennie a harcot a fenyegető Outworld... több»

Forradalom a genetikában
#53265

dokumentum

Kutatók világszerte vizsgálják az élet legalapvetőbb építőelemeit, a DNS molekulákat, ezzel kapcsolatban azonban számos morális kérdés merül fel, amelyeknek válaszait keresi ez a... több»

Rendező: Robin Bicknell

Dark Asset
#53266

NA Dark Asset  (2022)

akció | thriller

Egy sármos fickó megpróbál felszedni egy nőt egy bárban, és egy olyan történetet mesél neki, amelyben kémek, beültetett mikrochipek és az őt üldöző veszélyes katonai tudós... több»

#53267

dokumentum

Velence, a vízen úszó város. A szépség és a romantika bölcsője. Az Univerzum stábja egy eddig kevéssé ismert Velencét fedez fel. A várost, melynek bámulatos kettős élete van. E... több»

Confessions of a Cam Girl
#53270

dráma

A 18 éves divatrajongó Kristen azt tervezi, hogy kihagyja a főiskolát, hogy divatiskolába járhasson, csakhogy a munkásosztálybeli szülei nem hajlandóak fizetni érte. Miután titokban... több»

#53273

dokumentum

Martha Robbins főemlőskutató és tudóstársai rendkívüli eredményt értek el a gaboni esőerdő mélyén: elnyerték a bizalmát egy csoport vadon élő gorillának, melyek szokásait és... több»

#53276

dráma

A film a 2018-as álhírbotrány történéseit követi nyomon, amelyben a Der Spiegel kegyvesztett újságírója, Claas Relotius is érintett volt.

Merry Textmas
#53277

vígjáték

A család minden évben összegyűlik Abuela mexikói házában. Amikor Gaby véletlenül hozzáadja Alexet, a munkatársát a családi csoportos beszélgetéshez, jószándékú családja úgy... több»

John Mulaney: Baby J
#53278

vígjáték

Az Emmy-díjas John Mulaney egy ragyogóan nyers és idézőjeles stand-up különkiadással tér vissza, amelyet a bostoni Symphony Hallban forgattak. több»

Rendező: Alex Timbers

Szereplők: John Mulaney

42/44 a Vajdaságban
#53280

dokumentum

Dokumentumfilmünk a több tízezer vajdasági magyar életet követelő 1942-es hideg napok és 1944-es partizánterror, illetve a délvidéki hadjárat hiteles és eddigi legpontosabb... több»

Rendező: Lavro Ferenc