Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
The Lost Station Girls
#53281

dráma | krimi | thriller

Egy rendőr két évtizedes könyörtelen vadászata egy sorozatgyilkos után, aki négy fiatal nőt gyilkolt meg Dél-Franciaországban. több»

Szereplők: Camille Razat

#53282

vígjáték

Az összetört szívű Claire szakítás utáni londoni borozgatását régi barátja, Ben szakítja félbe. A férfi örökölte apja gyönyörű tengerparti házát és klubját a karibi Nevis... több»

#53284

életrajzi

Gyulai Líviusz szárnyaló képzeletével, ritka mesterségbeli tudásával alkotott műveit – lényéhez hasonlóan – jóra való humor, bölcs irónia és az emberek iránt érzett... több»

Rendező: Dér András

#53285

fantasy | musical

Alice, aki úgy érzi, megrekedt az életében, egy mobilalkalmazás hívására követi a fehér nyulat, és a virtuális világba kerül. Miközben Alice a „Ki vagyok én?” kérdésre keresi... több»

A Várdai – non solo cello
#53287

dokumentum

Várdai István világklasszis magyar zenész, korunk egyik legkeresettebb csellóművésze. Szóló karrierje mellett a Liszt Ferenc Kamarazenekar művészeti vezetője, a bécsi Zeneakadémia... több»

Rendező: Száraz Eszter

#53288

dráma

Rendező: Sisi Li, Xiaoxin Zeng

Szereplők: Yanshu Wu, Siyu Lu

#53291

dráma

Rendező: Lianlian Shen

#53295

dráma

Az élet kiszámíthatatlan. A szerelem bonyolult. De a változás lehetséges, ha hajlandó vagy elvégezni a munkát. A fátyol mögött egy szívszorító történet szerelemről,... több»

Amazónia elveszett világa
#53296

dokumentum

Amerika az egyik olyan földrész a világon, amely otthont adott a történelem több rejtélyes és ikonikus civilizációjának, mint például a perui inkák és a mexikói aztékok. Az... több»

#53297

horror

Egy csapat floridai redneck megerőszakol és megöl néhány kempingező goth lányt. Azzal azonban nem számolnak, hogy az egyik lány jártas volt az okkultizmusban, és visszatér... több»

Rendező: Michael Malott

Az ebolától a koronavírusig
#53300

dokumentum

Míg 2014-ben az ebola terjedésétől rettegett a világ, jelenleg a koronavírussal harcolnak az orvosok és a virológusok. Melyek a két kór hasonlóságai és különbségei, és milyen... több»