Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53301

dráma | fantasy | horror

#53302

dokumentum

1968. január 27-én a Minerva nevű francia tengeralattjáró egy gyakorlóút során örökre eltűnt a habok mélyén. A fedélzeten tartózkodó 52 tengerész holtteste soha nem került elő.... több»

Rendező: Stéphane Rybojad

#53303

dokumentum

Az Ascension-sziget a cápapopulációjáról híres; az elmúlt években a sporthorgászat környezeti gondokat okozott, és leállította a sziget turizmusát. több»

Vadállatok Alaszkája
#53306

dokumentum

Alaszka az észak-amerikai kontinens utolsó „civilizálatlan” határvidéke: ebben a vad, zord klímájú régióban hatalmas területeken máig a természet az úr, az ember pedig csak... több»

#53307

dokumentum

Az állatvilágban számos példát találunk arra, milyen előnyökkel jár, ha a különböző fajok egyedei otthont szereznek vagy készítenek maguknak. Egyesek az építészet mestereivé... több»

#53308

dokumentum

Kulturális Filmek Fesztiválja, Szatmárcseke, 2018 2018. május 10-én a Nemzeti Színházban hirdette meg a IV. Kulturális Filmek Fesztiválja szatmárcsekei filmversényét a nemrég elhunyt... több»

Rendező: Tibor Baji

Section Eight
#53309

akció

Miután bosszút áll családja gyilkosain, egy fiatal katonát bebörtönöznek. Szabadulása után azonban egyből egy titkos hivatal igyekszik behálózni őt.

#53313

dokumentum

Mike Iaconelli horgászműsora, melyben a déli nagyvárosok vizei rejtette lehetőségeket térképezi fel. több»

A Rhône – A svájci Alpoktól a Camargue-ig
#53314

dokumentum

Svájcban ered, majd közel 550 kilométeren keresztül szeli át Franciaországot, mielőtt elérné a Földközi-tengert. Ez a Rhône. Nincs még egy olyan európai folyó, amely ilyen sokat... több»

Rendező: Rolf Lambert

#53315

NA Pursuit  (2022)

akció

Breslin nyomozó kénytelen összefogni Calloway-jel, egy kegyetlen hackerrel, aki épp elrabolt feleségét próbálja megmenteni egy drogkartelltől. Amikor Calloway megszökik a rendőrségi... több»

#53317

dokumentum

A montenegrói tengerpart első szállodáját egy magyar lovassági tiszt, dr. Magyar Antal alapította 1902-ben, Zelenikában. Úgy nevezte el, hogy Panzió a Zöld Tengerparthoz. A szálloda... több»

#53320

dokumentum

A dokumentumfilmben megismerkedhetünk a világ második legnagyobb kontinensének élővilágával. Bejárhatjuk a végtelen sivatagokat, esőerdőket és szavannákat. több»

Rendező: Marcus Stotz