Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53283

sportfilm

Netflix

Élőben közvetített meccs a teniszlegenda Rafael Nadal és az újonnan érkezett nagy tehetség, Carlos Alcaraz között. több»

#53285

dráma | horror | történelmi

A 18. században járunk, Ausztriában, ahol erdők veszik körül a falvakat. Agnes bevallja, hogy megölt egy gyermeket, és önként feladja magát. Büntetésként kivégzést kér, mivel az... több»

#53286

akció | történelmi

Amikor a Magyar Királyság seregét a mongolok a mohi csatában megsemmisítették, csak Esztergom vára állta útjukat Európa lerohanása előtt. Batu, Dzsingisz kán unokája legyőzhetetlen... több»

#53287

NA Bardejov  (2024)

történelmi

A holokauszt-túlélő Emil A. Fish története, aki 9 éves volt, amikor családjával együtt a szlovákiai Bardejovban koncentrációs táborba került. több»

#53288

dokumentum

Az ásványi anyagokban gazdag Kongó a gyarmati elnyomás ellen harcol. Mindkezöben a zene révén próbálják megtalálni az emberek a szabadságukat. több»

#53290

thriller

Ez a Mel Gibson főszereplésével készült kemény krimi két kábítószer-ügynök történetét meséli el, akik a crack-járvány idején egy rendőrgyilkosra vadásznak. A nyomok... több»

Cápák fagypont alatt
#53293

dokumentum

Greg Skomal, Heather Bowlby, Megan Winton és Warren Joyce szakértők azt vizsgálják, hogy mi motiválja a fehér cápákat arra, hogy a több mint 150 éve történt első... több»

#53296

akció

Netflix

Ifjúsági ikon. Szupersztár. Akcióhős. A mindössze 30 éves Maanav karrierje csúcsán volt, amikor Haryanában forgatás közben balesetet szenvedett. Maanav, aki egykor közismert volt,... több»

#53298

NA Revelations  (2023)

dráma | horror