Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53281

thriller

Egy rövidtávú memóriazavarban szenvedő férfi minden éjszaka videón rögzíti mindazt, amit másnap tudnia kell önmagáról és az életéről. Egy nap azonban egy erdőben ébred, és... több»

#53286

animáció | dokumentum

Disney+

A film a Pixar stúdió munkáját követi, ahogy elkészítették a SparkShort produkciót. A dokumentumfilm kifejezetten Corbin és Gonzales munkásságára koncentrál, és bemutatja személyes... több»

Where Are You, Christmas?
#53287

fantasy

Addy egy karácsony nélküli évet kíván, és egy fekete-fehér világban ébred. A város szerelőjével kell együtt dolgoznia, hogy visszaállítsák a karácsonyt. több»

#53291

dráma | thriller

Egy fiatal nő rájön, hogy a barátja lefekszik az unokatestvérével, Helennel, és egy vacsorapartin szembesíti őket, de amikor Helen meghal, hirtelen mindenki gyanús lesz. több»

#53293

dokumentum

A természet temploma, az élet múzeuma, az élet ősi titkainak őrzője a bécsi Természettudomány Múzeum. Évente négyszázezren jönnel el, hogy megcsodálják a kiállított tárgyakat,... több»

Rendező: Kurt Mündl

#53296

romantikus | vígjáték

Az arrogáns Elizabeth vonakodva megy el egy nigériai munkaútra, de ott hamarosan felismeri, hogy az életben vannak fontosabb dolgok is, mint az anyagi javak. több»

#53298

romantikus

Amikor egy hóvihar miatt Kate első, Svájcba tartó magánrepülését a Karácsony-szigetre tereli, össze kell fognia egy légiirányítóval, hogy biztosítsa álmai állását a család... több»

#53300

NA The Hunted  (2023)

horror | thriller

Miután hajójuk felborul a Földközi-tengeren, egy csoport menekültet gazdag európaiak mentenek meg, akik menedéket kínálnak nekik egy idilli szigeten. A csoda azonban hamarosan... több»