Filmek

Legjobb filmek 1951-től 1960-ig

Saját filmes lista készítése
#53441

thriller

A megszállott Jessica nem hagyja magát eldobni egy félresikerült egyéjszakás kaland után. Ahelyett, hogy elhagyná Marcus fényűző kastélyát, talál egy csendes búvóhelyet, és... több»

#53443

NA Bot Benő  (2015)

animáció

Bot Benő az embereknek csak egy faág. Valójában ő egy bot-apuka, aki boldogan él egy fában családjával. Egy nap elindul otthonról, és bár nem akart messze menni, mégis távol kerül a... több»

Rendező: Jeroen Jaspaert

#53444

dokumentum

Ez a varázslatos dokumentumfilm, amely teljes egészében a hóban játszódik, olyan állatos történeteket mutat be, amelyek megolvasztják a nézők szívét. Egy vemhes jegesmedve barlangot... több»

A Rhône – A svájci Alpoktól a Camargue-ig
#53446

dokumentum

Svájcban ered, majd közel 550 kilométeren keresztül szeli át Franciaországot, mielőtt elérné a Földközi-tengert. Ez a Rhône. Nincs még egy olyan európai folyó, amely ilyen sokat... több»

Rendező: Rolf Lambert

Abandoned
#53448

NA Abandoned  (2022)

horror

A fiatal pár egy távoli tanyára költözik újszülött gyermekével. A nő szülés utáni depresszióban szenved, emellett kénytelen szembesülni néhány sötét titokkal is. több»

Eric Clapton: Hölgy a karzaton
#53450

zenés

021 februárjában a világjárvány miatt lemondták Eric Clapton élő előadásait a Royal Albert Hallban. Elhatározta, hogy játszani fog, és inkább az angol vidéken, az angliai West... több»

Rendező: David Barnard

Csapda
#53451

NA Csapda  (2020)

életrajzi

A tragikusan személyes történet valódi eseményeken alapul a múlt század ötvenes éveiből. Šárka Maixnerová „Jiřina Štěpničková, szinésznő csapdában“ c. könyve alapján... több»

Versenyfutás a tengerek megmentéséért
#53453

dokumentum

Mi vagyunk az első nemzedék, amelyik felismeri, hogy súlyosan káros hatással vagyunk a bolygó egészére. Az emberek hosszú ideig úgy gondolták, hogy az óceán egy végtelen erőforrás,... több»

Rendező: Tim Gallagher

#53455

zenés

Zenés ünnepi játék három felvonásban A Parsifal Richard Wagner utolsó operája. Wagner 1845-ben, marienbadi kúrája idején tanulmányozta először Wolfram von Eschenbach Parzival című... több»

#53458

vígjáték

Egy újságíró és egy atipikus politikus felfedeznek egy holttestet, amely meglepő módon feltámad előttük. Váratlan események sorozata révén különös baráti közösség szövődik,... több»

X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert
#53460

zenés

"Az est háziasszonya: Ördög Nóra. 2018. január 1-jén tizedik alkalommal köszöntötte az újesztendőt Mága Zoltán hegedűművésszel és világsztár vendégeivel 13 ezer néző a Papp... több»