Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
The Resurrection of Charles Manson
#53861

horror | thriller

Miközben egy házaspár egy Airbnb-s lakásban egy Charles Manson-filmet szerkeszt, a film sötét eseményei egy rejtélyes vezető titokzatos cselekedeteiben kezdenek valóra válni. több»

#53863

horror | rövidfilm | thriller

Esther és húga menekülni kényszerül egy szekta elől, amely folyamatosan a nyomukban van.

A Medúza-szabály
#53865

játékfilm

Tili, az árvalány megpróbál bejutni a gyámhatóság egyik elzárt szobájába, hogy megtudjon valamit a szüleiről. Abban reménykedik, megtalálja őket. A véletlen összehozza az... több»

A komédia császára
#53867

vígjáték

A széllel bélelt Hannah (Melanie Lynskey) kábítószer-futár. Az egyik címen csapdába sétál, és elkapják a rendőrök. Amint kiszabadul, véletlenül összehozza a sors egy gazdag... több»

#53869

horror

Elhagyatott területek felfedezésével foglalkozó YouTuberek egy üresen álló börtönbe mennek, ám hamar rájönnek, hogy nincsenek egyedül. Meg kell találniuk a kiutat a börtönből,... több»

Bring Them Home
#53874

dokumentum

A Blackfeet kultúrához kapcsolódva a szereplőknek a múlt és a jelen között kell lavírozniuk, hogy leküzdjék traumájukat. több»

Rendező: Daniel Glick, Ivan MacDonald

Szereplők: Lily Gladstone

Des mains en or
#53875

vígjáték

Philippe ismert író, akinek élete zökkenőmentesen zajlott: sebész feleség, magas rangú baráti kör, párizsi villa... És mindenekelőtt a küszöbön álló felvétele az Académie... több»

#53876

romantikus | vígjáték

Kerry jelmeztervezőnek áll be a városában forgatott romantikus filmhez. Újra felfedezi a jelmeztervezés iránti szenvedélyét, és beleszeret Bradbe, a film híres főszereplőjébe. több»

#53877

NA Team of Two  (2024)

akció | krimi | vígjáték

#53878

horror

A megállíthatatlan Megalodon visszatért, és egy kis halászközösség partjainál egy partra vetett hajó utasaira vadászik. Egy riporternőnek, az operatőrének és néhány tolvajnak... több»

#53880

dokumentum | rövidfilm

Miközben az amerikaiak a karácsonyi szezonra készülve a bevásárlóközpontok felé veszik az irányt, egy kísérteties árnyék azzal fenyeget, hogy kibontja az ünnep igazi szellemét, és... több»

Rendező: Avi Weider