Filmek

Legjobb filmek 1941-től 1950-ig

Saját filmes lista készítése
#53881

dokumentum

Az új-angliai Cape Cod partjai előtt valami megváltozott: egyre több fehér cápa tűnik fel az óceán vizében, ami meglepő, mert korábban évszázadokon át egyetlen példányt se láttak... több»

#53882

dokumentum

A II. világháborúban is többféle módon segített Lengyelországnak Magyarország és a magyar emberek, ahogy tettük ezt 1920-ban is, amikor a lőszerhiánnyal küzdő népnek puskát és... több»

#53883

horror

A helyszínelők egy csoportja megpróbál elmenekülni egy gyilkosság helyszínéről, ahol egy ősi démon kísért. több»

Koronás fők ősi erdeje
#53885

dokumentum

Anglia délvidékén, Londontól nem messze található az Újerdei, azaz New Forest Nemzeti Park. Az egykor királyi vadászterületnek számító vidék megőrizte természetes képét, az erdő... több»

Piros, fehér és kék
#53887

dokumentum

Az ételekért rajongó páros, John Torode és Lisa Faulkner hangulatos konyhájába invitálja a nézőket egy órára, telis-tele ízletes, kellemes ételekkel. Természetes kedvességüknek... több»

#53888

családi

A film Emma történetét meséli el. Ő egy szakácsnő, aki Hawaiira utazik, és találkozik egy szörfoktatóval, akinek az órái segítenek neki, hogy újra talpra álljon, miután egy... több»

#53889

NA Reflect  (2024)

sci-fi | thriller | vígjáték

Öt nő eklektikus utazást tesz Sedona örvényeibe, ahol kénytelenek szembesülni traumatikus emlékeik újraéledésével. több»

Versenyfutás a tengerek megmentéséért
#53890

dokumentum

Mi vagyunk az első nemzedék, amelyik felismeri, hogy súlyosan káros hatással vagyunk a bolygó egészére. Az emberek hosszú ideig úgy gondolták, hogy az óceán egy végtelen erőforrás,... több»

Rendező: Tim Gallagher

#53891

NA Reggie  (2023)

dokumentum | sportfilm

Megismerhetjük a baseball megasztár Reggie Jackson történetét, aki az első ikonikus fekete sportolók egyikeként a méltóságért, a tiszteletért és az asztalnál való helyért... több»

Cápaolimpia
#53892

dokumentum

Testi adottságaik és kivételes képességeik miatt valamennyi cápafajt tisztelet övez, de ki a legjobb közülük? Első ránézésre a nagy fehércápa tűnik a befutónak, de vajon a... több»

#53894

zenés

Zenés ünnepi játék három felvonásban A Parsifal Richard Wagner utolsó operája. Wagner 1845-ben, marienbadi kúrája idején tanulmányozta először Wolfram von Eschenbach Parzival című... több»

#53898

horror | sci-fi | thriller

Egy félresikerült rablás után két férfi egy távoli és élettelen tudományos létesítményben keres menedéket, és akaratlanul felébresztik a bennük lakozó szörnyeteget. több»

X. Jubileumi Budapesti Újévi Koncert
#53899

zenés

"Az est háziasszonya: Ördög Nóra. 2018. január 1-jén tizedik alkalommal köszöntötte az újesztendőt Mága Zoltán hegedűművésszel és világsztár vendégeivel 13 ezer néző a Papp... több»

Édes riválisok
#53900

romantikus

Molly egy különleges kis édességbolt tulajdonosa. Joel egy hatalmas édességgyártó cégnél dolgozik, és azzal fenyegeti Mollyt, hogy bezáratja a boltját. Hogyan találkoznak, hogy esnek... több»