Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53901

dokumentum

Egy képeskönyv hatására Max Romey Alaszka egy távoli partvidékére utazik, hogy tengeri hordalékok után kutasson. Ám valami teljesen mást talál ott... több»

Rendező: Max Romey

#53902

dokumentum

Erzsébet királynő és Károly herceg, anya és fiú, uralkodó és trónörökös bonyolult kapcsolatát feltáró dokumentumfilm. több»

Sárkánylovasok: Mentőosztag: A fészek
#53903

animáció

Dak és Leila különlegesek. Nemcsak azért mert ikrek, hanem mert sárkányok nevelték őket, akikre családjukként tekintenek. Értik a nyelvüket, és képesek együttműködni annak... több»

#53904

misztikus

Hollis Morgan, a volt fegyencből lett amatőr nyomozó egy gyilkosságsorozat felderítésére indul. több»

#53905

NA The Assault  (2024)

dráma | krimi

A 90-es évek elején egy leszerelt rendőrtiszt lehetőséget kap arra, hogy visszanyerje korábbi életét, ha cserébe elfogja a bank elleni támadásért felelős csoportot. Mivel egy fiatal... több»

#53906

Szerb Antalra, a Pendragon legenda és az Utas és holdvilág szerzőjére emlékeznek családtagjai, pályatársai. több»

Viza − Egy óriáshal útja
#53907

dokumentum

A Kárpát-medence vizeinek korábbi legjelentősebb halászzsákmánya, a legendás méreteket elérő viza ezeréves történetével ismerkedhetünk meg a filmben. De honnan indult, s hova... több»

Viszlát, mama! Viszlát, papa!
#53908

dokumentum

A gyermektranszportok története. Ausztria a második világháború előtt. A náci Németország befolyása erősödik, kezdődnek a zsidóüldözések. A szülők az életveszélyessé váló... több»

Rendező: Robert Gokl

Új közjáték – Eltűnt idő
#53909

animáció

Az Új Közjáték sorozat részeként a kísérleti filmetűdben Proust: Az eltűnt idő nyomában című regénye egy részletének animációs feldolgozását láthatjuk. több»

Univerzum - Vékony jégen – Expedíció az orosz sarkvidékre
#53910

dokumentum

Manuel Hammelsbeck és Ulrike Hallas filmesek első dokumentumfilmjükben egy egészen különleges szigetet mutatnak be, távol a civilizációtól. Az orosz sarkvidéken, közvetlenül a... több»

#53911

dráma | krimi | vígjáték

#53912

dokumentum

A sün hétköznapi állat, kertjeink éjszakai látogatója, amely elterjedt egész Európában, az utóbbi évtizedekben azonban életterét számos veszély fenyegeti, úgyhogy mindenütt a... több»

Szereplők: Steve Backshall

#53913

dokumentum

Egy POV dokumentumfilm, amely Teresa Alfeld filmrendező útját követi, miközben feltárja gyermekkori legjobb barátja apjának, Doug Bennettnek, a legendás 1980-as évekbeli Doug and the... több»

Rendező: Teresa Alfeld

#53914

dráma

Az 1987-es Oaklandben, Kaliforniában játszódó négy, egymással összefüggő történet a zene, a filmek, az emberek, a helyek és az emlékek szeretetéről szól a megismerhető... több»

#53915

dokumentum

Tisza István tragédiája 100 évvel ezelőtt, az I. Világháború végnapjaiban, forradalom és bosszúvágy uralta Budapest utcáit. Tisza István miniszterelnök a XX. század hajnalának... több»

A nagy vándorlás
#53917

dokumentum

Regőczi István atya, az „Isten vándora” az I. világháború utáni belga Actio Catholica program segítségével jutott el Belgiumba, ahol szegény sorsú, alultáplált, rossz egészségi... több»

Egy hajó a szívben
#53918

Vasko, a bolgár kisfiú elcsatangol szüleitől a parkban és találkozik egy utcán élő öregedő hobóval, ami váratlan események sorát indítja el. Cipőt, levest, rádiót visz az... több»