Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53881

dokumentum

Animációs történelmi dokumentumfilm. A 100. évforduló kapcsán már számos feldolgozás született, de a filmünk az első, ami a Trianoni békeszerződést elsősorban közép–európai... több»

Szereplők: Mucsi Zoltán

#53882

dokumentum

Disney+

Milyen az élet Skandinávia legészakibb, legérintetlenebb vadonjaiban? A megejtő szépségű természetfilm Lappföld lakói közé kalauzol. több»

#53884

dokumentum

Az örök ellenségek, az oroszlánok és hiénák történetét a méltán híres természetfilmes házaspár, Beverly és Derek Joubert tolmácsolja.  több»

#53885

dokumentum

A 118 kis szigeten épült Velence a világ egyik legikonikusabb városa. Afféle alvó szépséghez is szokták hasonlítani, mely örök, békés mozdulatlanságban alussza álmát. Ezt az... több»

#53887

dokumentum

Holdra szállás, ami megváltoztatta a világot aktuális és eredeti hangvételben ünnepli az Apollo–11 történelmi, 50. évfordulóját. Ez az inspiráló dokumentumfilm szakít a... több»

A virrasztás
#53890

családi

Greg és Eiric nagyon kötődtek a nagymamájukhoz, sokszor játszottak együtt. A nagyi még halála előtt rájuk bíz egy küldetést, hogy ha elmegy végleg, keressenek egy palackot, amiben... több»

Szereplők: Ben Smith

#53892

dokumentum

Ismerje meg a meghatározó sportautó történetét. A 60-as évek elején a Ford által megalkotott Mustang a korszak gondtalan és sportos lelkületét testesítette meg. Az azt követő... több»

#53895

NA Bot Benő  (2015)

animáció

Bot Benő az embereknek csak egy faág. Valójában ő egy bot-apuka, aki boldogan él egy fában családjával. Egy nap elindul otthonról, és bár nem akart messze menni, mégis távol kerül a... több»

Rendező: Jeroen Jaspaert

Alcatraz - A nagy börtönlázadás
#53896

dokumentum

Ez a dokumentumfilm minden idők egyik legmerészebb és legerőszakosabb börtön kitörésének történetét meséli el. 1946-at írunk, amikor is öt kétségbeesett elítélt elhatározza,... több»

#53897

NA Ustyrlig  (2022)

dráma

Az 1930-as évek Dániájában egy tinédzsert intézetbe kényszerítenek, hogy lázadó viselkedését kezeljék. több»

Vadvilági édenkertek: Törökország
#53898

dokumentum

Törökország a csodák földje és a rendkívüli ellentétek országa. A kelet és a nyugat találkozási pontja olyan fantasztikus tájakkal büszkélkedhet, amelyek az egész világon... több»

#53899

thriller

Violet már több mint 20 éve megszállottan szerelmes Garrettbe, a jóképű fiúba, akivel egykor a középiskolában járt. Most, 40 évesen Violet Garrett szomszédságába költözik,... több»

#53900

dokumentum

Vajon milyen lehet évtizedeket várni a trónra? Károly herceg és párja, Kamilla tudnának erről mesélni. több»