Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
El Muro del Silencio
#53922

krimi | misztikus | thriller

Rendező: Juanjo Martínez

Where Are You, Christmas?
#53923

fantasy

Addy egy karácsony nélküli évet kíván, és egy fekete-fehér világban ébred. A város szerelőjével kell együtt dolgoznia, hogy visszaállítsák a karácsonyt. több»

#53925

vígjáték

A film története két tanárt követ, akik megpróbálják létrehozni Párizs első külvárosi "zöld iskoláját", hogy visszaszorítsák a közeli új kollégium konkurenciáját. több»

Huszka Jenő: Mária főhadnagy a színfalak mögött
#53929

Huszka Jenő történelmi ihletésű nagyoperettjét a fordulatos sorsú asszony, Lebstück Mária igaz története ihlette, aki az 1848-as bécsi forradalom kitörésekor férfiruhába bújik,... több»

#53930

NA There There  (2022)

Egy szerelmes kételkedése a reggel hideg fényében zavaros intim kapcsolatok láncolathoz vezet. Tanácsadók, bomlasztók, béketeremtők és tűzgyújtók: mindenki egy kis hitet szeretne... több»

Devil on My Doorstep
#53932

thriller

Egy sikeres influencer, aki férje elvesztését gyászolja, megszállottja lesz a sármos, de veszélyes futárnak, aki minden nap csomagokat hoz neki. több»

La ermita
#53933

NA La ermita  (2023)

horror

Emma megtanulja, hogyan kommunikáljon az évszázadok óta egy remetelakban rekedt lány szellemével, ezért megpróbálja meggyőzni Carolt, egy szkeptikus médiumot, hogy segítsen neki. több»

#53934

romantikus

Egy íróból lett vezérigazgató partnerséget keres, hogy megmentse cégét. Hogy megnyerje őket, karácsonyig meg kell írnia egy rovatot a szerelembe esésről - egy sármos és jóképű... több»

Az egyiptomi Bálnák Völgyének titkai
#53935

dokumentum

TV-ben (Viasat Nature, csütörtök 01:33)

Csatlakozzon a paleontológusokhoz és tudósokhoz, akik felfedik a bálnák evolúciójának figyelemre méltó történetét, és megvizsgálják, hogyan vesztették el lábaikat és tértek... több»

#53936

dokumentum

A dokumetumfilm az óriáspolip titkának nyomába ered. Ez a különleges lény 2000 méterrel az óceán felszíne alatt él, akár 70 kg-ot is nyomhat, és csápjai 7 méter hosszúra is... több»

#53937

animáció | rövidfilm

#53939

A My Lottery Dream Home sorozat karácsonyi különkiadása. A premier 2020. december 11-én kerül adásba. több»