Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Strawweight
#53921

NA Strawweight  (2024)

dráma | sportfilm

Az Octagonban egy feltörekvő bunyós és egy exbajnok csatázik. Az újonc élete átalakul a UFC-szenvedélye által. A veterán az újjáalakuláson keresztül próbálja visszaszerezni az... több»

#53922

NA God's Time  (2021)

vígjáték

Dev és Luca végigszáguldanak New Yorkon, hogy megállítsák Reginát, aki igazságos küldetésként meg akarja gyilkolni volt barátját. több»

The Choral
#53925

NA The Choral  (2024)

Egy énekkar férfi tagjai bevonulnak az I. világháborúba, így az igényes Dr. Guthrie-nak kell tinédzsereket toboroznia. Együtt tapasztalják meg az éneklés örömét, miközben a fiatal... több»

#53926

dráma

Néhány órával az év meccse előtt egy sztárhátvéd béremelést kér, hogy biztosítsa saját jövőjét.

#53928

dráma

A távoli jövőben egy hatalmas áradás pusztítja el a civilizációt. Kilenc túlélő a végtelen vízen hánykolódó hajón megpróbálja kialakítani a maguk társadalmát. Amikor azonban... több»

Rendező: Paul Wilmshurst

#53929

NA Dangerous Rumors  (2021)

(1)

krimi | thriller

Egy fiatal nőt megkérnek, hogy szállítson el egy ismert gengsztert a börtönből. A nő azonban egy idő után azt veszi észre, hogy a kelleténél jobban belemerült az alvilági életbe.

#53932

romantikus

Willie Aames és felesége, Winnie Hung valós szerelmi története által ihletett film. több»

#53935

thriller

Franco Amore rendőrhadnagyot a nyugdíjba vonulása előtti éjszakán hívják, hogy vizsgálja meg a helyszínt, ahol legjobb barátja és régi partnere, Dino meghalt egy gyémántrablás során.

#53936

NA Lola 2  (2022)

dráma | sportfilm

Lola, az amatőr bokszbajnok teherbe esik, és vívódni kezd, hogy feladja-e befejezetlen karrierjét. több»

#53938

dokumentum

Angela Merkel – Kanzlerin in Krisenzeiten Egy női kancellár sikerének titka. 16 év munkájának összefoglalása. Hogyan látják őt a legnagyobb politikusok? Miként vezette... több»

A Nashville Legacy
#53939

romantikus

Naima és Damian megismerkednek és közeledni kezdenek egymáshoz, megosztva a zene iránti szeretetüket és a vágyukat, hogy nyomot hagyjanak a világban. több»

Egy régi hegedűs - Portréfilm Jánosi András népzenészről - MMA portré
#53940

életrajzi

A táncház-mozgalmat létrehozó első generáció meghatározó szereplőjeként Jánosi András volt az első, akinek figyelme a népzene és a magyar, illetve magyar vonatkozású klasszikus... több»

Rendező: Szomjas György