Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53901

vígjáték

Egy meghitt károcsonyi este furcsa fordulatot vesz, amikor Ashley megüti a fejét, és látomásokat tapasztal a közeljövőről Tíoval, Taddel, Stickkel és Brooke-kal. több»

#53902

animáció

Rendező: Luka Rukavina

#53903

dráma

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

Egy fiatal haredi nő és egy elvált földműves története, akik mindketten szabadságra vágynak. több»

Deadly Due Date
#53905

thriller

Miután újra felveszik a kapcsolatot egy várandós barátnőjükkel, egy pár élete káoszba torkollik, amikor a nő megígéri, hogy örökbefogadhatják a babáját. Viszont sejtelmük sincs,... több»

#53906

dokumentum

A szitakötők varázslatos életét feldolgozó, díjnyertes dokumentumfilm a dinoszauruszok ideje előtt is létező faj történetét, legapróbb változásait, valamint az egyes egyedek... több»

#53908

zenés

Disney+

Ezzel a különleges, csak egy estére szóló eseménnyel az ABC meghívja a barátokat és családtagokat az ország minden tájáról, hogy gyűljenek össze a nappalijukban, tekerjék fel a... több»

#53911

NA All Souls  (2023)

krimi

Egy fiatal bizalmas informátort veszélyes titkos akcióra küldenek. A film kíméletlenül mutatja be a kábítószer elleni háború sebezhető gyalogos katonáit, a fiatal bűnözőket,... több»

#53912

családi | fantasy

Luí és Sofí kalandjait követhetjük nyomon. Megfejtik a térképet, amely egy varázslatos forráshoz vezeti őket. Ezzel meghiúsítják Viperiana ördögi tervét.

#53913

dokumentum

A dokumentumfilm a hip-hop egyik leghányatottabb sorsú sztárjáról fest részletes képet. Hit, függőség, hűség és család jellemzi DMX útját. A filmben egy évet követhetünk nyomon... több»

Rendező: Christopher Frierson

Szereplők: DMX

#53915

NA New Moon  (2022)

animáció | rövidfilm

A fiatal Jay Jay és édesanyja, Edie fantáziadús szürrealista utazása, amint belvárosi álmaikat megvilágítja az újhold egy nyugat-philadelphiai hátsó udvarban.

Adventures in Christmasing
#53918

dráma

Parker Baldwin karácsonyi tervei összezavarodnak, amikor a csatorna, aminek dolgozik, megbízza, hogy töltsön három napot a vadonban Finn Holt túlélővel, hogy aztán adásban közvetítsék. több»

#53920

NA Luka  (2023)

dráma

Luka, a harcra vágyó fiatal katona egy elszigetelt erődben húzza meg magát, ahol az emberek már évszázadok óta hiába várnak egy mitikus ellenségre, hogy lecsapjon. Dino Buzzati... több»