Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53882

dokumentum

Egyre furcsább dolgok történnek a mallorcai Magalufban. A város egyre züllöttebbé válik, vér és emberi vizelet folyik az utcán, a szervezett bűnözés egyre nagyobb mértéket ölt.... több»

#53885

dráma | vígjáték

Amikor egy közkedvelt középnyugati kínai étterem közvetlenül karácsony előtt bejelenti, hogy bezár, ez arra készteti a vendégeket, hogy az év legforgalmasabb hetének káoszában,... több»

#53886

NA JANET.  (2022)

dokumentum

Janet Jackson története, miután 2018-ban édesapja elhalálozott, aki a Jackson-dinasztia vezetője volt. Megtudhatjuk, hogyan nézett szembe a tragédiával ő és családja is. több»

#53887

dráma | életrajzi | történelmi

#53889

NA Bungalow  (2022)

vígjáték

Egy német katona eltűnik, és hazatérve több problémával találja szemben magát, mint amikor elindult. több»

#53891

dokumentum

Jackie Shane egy úttörő fekete transznemű előadó volt. Miért tűnt el a sztárság küszöbén? A dokumentumfilmben Jackie Shane saját, összetéveszthetetlen hangján mutatja be... több»

#53893

animáció | rövidfilm

Rendező: Markus Wulf

Szereplők: Mark Waschke

#53894

dokumentum

Gémesi Csanád kiemelkedik a vívás világából. A dokumentumfilm végigkíséri őt a magyar vívósport csúcseseményén, a magyar bajnokságon, miközben betekintést nyerhetünk mindennapi... több»

Rendező: Gémesi Gergö

Szereplők: Csanád Gémesi

#53900

animáció | családi

Bill és Janet egymásba szeretnek, miközben családjaik háborúban állnak egymással. Családjaik tiltása ellen egy távoli bolygóra menekülnek. Ahhoz, hogy visszatérjenek a fiatalok, a... több»