Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#53941

dokumentum

Kiemelkedő szakmai munkásságát számos művészettörténeti jelentőségű kiállítás, monográfia, tanulmány, valamint több elfeledett mester (mint Aba Novák Vilmos, Kohán György,... több»

Rendező: Gulyás János

A Vörös gróf – Károlyi Mihály bűnei
#53944

dokumentum

Dramatikus jelenetekkel illusztrált történelmi dokumentumfilm; fotók, újságcímlapok, archív filmek és egyéb dokumentumok; szakértői magyarázatok, valamint dramatikus jelenetek... több»

#53945

NA Unplugging  (2022)

romantikus | vígjáték

Egy házaspár úgy gondolja, hogy egy kis vidéki kiruccanás mobilszolgáltatás, internet és közösségi média nélkül romantikus módja annak, hogy helyrehozza a házasságuk és a... több»

#53947

dokumentum

Magyarországot magas vadászati kultúra és ennek megfelelő szakmaiság jellemzi. Ehhez a vadászatban tevékenykedő szakemberekre, hivatásos vadászokra van szükség. Ahhoz, hogy valakiből... több»

Rendező: Illés László

Zord bolygó: Túlélni Afrikát
#53949

dokumentum

Hogyan lehet életben maradni úgy, hogy a szélsőséges időjárástól a ragadozókig és a táplálékhiányig nap mint nap veszélyforrások sokaságával kell megküzdeni? A Zord bolygó... több»

#53950

akció | kaland

Egy nap a családi birtokon négy unokatestvér felfedez egy átjárót, amely egy titokzatos világba vezet. Ezen a feltáratlan földön, Keoherus királyságában rekedve szembe kell szállniuk... több»

Cseppek a tengerből
#53952

dokumentum

A dokumentumfilm az 56-os forradalmár, Fekete Pál életét járja körül. több»

Rendező: Janovics Zoltán

#53953

A film egy tinédzser antihős, Vicaria történetét meséli el, aki kétségbeesetten keresi a halál gyógymódját. több»

Karthago – Együtt 40 éve!!!
#53954

dokumentum

A KARTHAGO együttes tagjai 40 éve muzsikálnak együtt. Ezt ünnepelték egy fergeteges koncerttel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncertet két részben közvetíti az M2 petőfi... több»

#53956

NA Crave  (2024)

dráma | horror | thriller

#53957

dokumentum

A természet legfurcsább módon szép élőlényeit bemutató dokumentumfilm. több»

#53958

dokumentum | rövidfilm

Metszet az emberi élet sebezhetőségéről a koronavírus-járvány tombolása idején. több»

#53959

NA Maneater  (2022)

akció | horror | thriller

Egy paradicsomi szigeten töltött vakációjuk során történt baleset után egy baráti társaságot egy hatalmas cápa vesz üldözőbe.

#53960

dokumentum

A Bécsi Természettudományi Múzeum a világ egyik legfontosabb természettudományi múzeuma. Florian Gebauer, rendező betekintést enged a becses épületbe. A tervezéstől a nyitásig... több»