Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#53942

misztikus

Reynaldo és Carlitos kapcsolatát károsítja a pandémia, ráadásul kiderül, hogy Reynaldo házában rengeteg sötét titok lappang. több»

#53943

rövidfilm

Rendező: Amandine Meyer

Vulkán-cápák: Hawaii
#53945

dokumentum

Dr. Mike Heithaus és Dr. Frances Farabaugh biológusok szabadon merülnek a tigriscápával, az egyik legveszélyesebb cápával, hogy megtudják, miért vonzzák a cápákat Hawaii vulkánjai. több»

#53946

dokumentum

Tajvan egy szigetország. Bár a szigetet tenger veszi körül, az emberek félnek a tengertől, mivel a szigeten uralkodó politika, történelem és vallási meggyőződések miatt az emberek... több»

Rendező: Chia-Chun Huang

Szereplők: Ray Chin, Hung-Chi Liao

#53948

akció | thriller

Miután a bíróságot elfoglalja Black Caesar, az éppen elítélt Sean Samuels testvére, Jaeda King bírónőnek minden erejére és képességeire szüksége lesz, hogy megtalálja a módját... több»

#53950

dráma

Myung-eun nem érti a "család" szót. Szeretné titokban tartani ezt, hiszen nagyon sok mindenben különbözik társaitól. Amikor viszont az írásról van szó, nem engedi, hogy a valóság... több»

#53953

vígjáték

Ken Boyd humorista stand-up műsora.

Kenyeretekből, szívetekből
#53956

dokumentum

Mindenszentek - a vallási életben egy ünnep, amelynek transzcendens üzenete: az életszentség, az égi és a földi összetartozás és ennek üzenete a mának a teológia, az irodalom, a... több»

Rendező: Bártfai György

Hófehér Alpok
#53958

dokumentum

Az Alpok északi részének téli feltételei ellenére a klímaváltozás viselkedésük megváltoztatására, étrendjük igazítására és ökológiájuk fejtetőre állítására... több»

Rendező: Jan Haft

Szereplők: Udo Wachtveitl

Permis de construire
#53959

vígjáték

Egy párizsi fogorvos édesapja után egy telket örököl, amelyet azzal a kitétellel kaphat meg, ha házat épít rá, ez a föld azonban Korzikán található, ahová hősünknek egy cseppet... több»

#53960

thriller

Holly Powell sikeres ügyész, aki egy prominens, de korrupt bírót ültetett le. Miután megjelenik egy True Crime show-ban, hogy megvitassa az ügyet, Holly életét és üzletét felforgatja... több»