Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
#54121

dráma | rövidfilm

Filmio

Bepillantás egy egyedülálló anya reggelébe, aki angolul tanulva próbálja rendbe tenni az életét. több»

#54122

NA Wildflower  (2022)

A felnőtté válásról szóló film a születéstől az érettségiig követi Bea Johnsont, aki egy értelmi fogyatékos szülővel és egy olyan nagycsaláddal él, amely nem igazán tud... több»

#54123

akció | krimi | vígjáték

Hősünk az Igazságügyi Minisztérium határozatlan idejű szerződéses alkalmazottja, aki szorosan felügyeli az elektronikus bokaperecet viselőket, segíti a pártfogó felügyelők... több»

Rendező: Kim Joo-Hwan

Szereplők: Woo-bin Kim, Seong-gyoon Kim

A doboz
#54124

NA A doboz  (2021)

dráma

TV-ben (Cinemax, csütörtök 01:33)

A tinédzser Hatzín Mexikóvárosból északra utazik az apja holttestéért, amelyre egy tömegsírban találtak rá. Ám amikor találkozik egy férfival, aki emlékeztet az apjára, Hatzínban... több»

#54126

NA Teenagerek  (2020)

dokumentum

Tudou, aki most tölti be 19. életévét, nagybátyjával és idősebb testvérével él egy Sanheyuan-telepen. Már korán elkezd gondoskodni magáról, és kockázatos munkákat vállal, még a... több»

Rendező: Yu-En Lin

Csendhez szokott szív - Úton Eperjes Károllyal
#54127

dokumentum

Filmio

Eperjes Károly Kossuth-díjas színművész az Istent kereső ember útját járja végig, a film állomásain egy-egy kérdést felvetve keresi a választ arra, hogy a jelenkor embere hogyan... több»

Magna Cum Laude 25
#54128

zenés

TV-ben (DUNA, csütörtök 01:33)

A 25. születésnap egy zenekar életében is fontos pillanat. Április 20-án este a Magna Cum Laude együttes a fennállásának ezt a jeles évfordulóját ünnepelte meg egy teltházas,... több»

A mi Hollywoodunk, avagy a lengyel film kezdetei
#54129

dokumentum

A kultúrtörténeti dokumentumfilm a lengyel filmgyártás kialakulásáról és az első évtizedek híres alkotóiról és alkotásairól mesél. A Hollywoodi álomgyár létrejötténél is... több»

A világ legnagyobb pörölycápája?
#54130

dokumentum

A pörölycápák méretével kapcsolatban legendák keringenek, egyes tudósok szerint a legnagyobb példányok hossza a hat métert is meghaladhatja. Mi hát az igazság? A filmben erre keres... több»

#54131

NA Roadkill  (2024)

akció | kaland | krimi

A bosszú az országúton száguld, amikor egy egyedül utazó fiatal nő találkozik egy renegát csavargóval, és végül az életéért küzd. több»

#54132

dráma | romantikus

A közeljövő: egy házaspár gyakorolja a New York-i menekülési tervet egy nukleáris támadás esetére. A biztonságba menekülésük egy még kevésbé biztonságos helyre vezet. Amikor a... több»

#54134

dokumentum

Milyen most magyarnak lenni Kárpátalján? Milyen az ukrán magyar viszony? Hogy látják a helyzetet a szakértők és hogy a mindennapi emberek? Milyen az élet a magyarság központjának... több»

Rendező: Zámborszki Ákos

Girl in the Video
#54135

dráma

A film feltárja Mo történetét, egy özvegyasszonyét, aki mindent megtesz, hogy felnevelje két tinédzserét. több»

#54136

rövidfilm | vígjáték

David és Sara új matracot készül vásárolni, ez azonban igazán próbára teszi majd kapcsolatukat.

#54138

dráma

Az 1987-es Oaklandben, Kaliforniában játszódó négy, egymással összefüggő történet a zene, a filmek, az emberek, a helyek és az emlékek szeretetéről szól a megismerhető... több»

#54139

animáció | rövidfilm

Filmio

A film Jancsó stilizált történeti koreográfiáinak tömörített animációs paródiája, amelyben a kivégzéssel szembesülők és a hóhérok helyet cserélnek, miközben a politikai... több»

Rendező: Kovács István

#54140

dráma | musical | romantikus

"Ritka és csodálatos dolog megtalálni az egyetlen igaz lelki társadat." Carey hamarosan megtudja, hogy kettőt is találni még nagyobb problémát jelenthet.