Filmek

Legjobb filmek 1931-től 1940-ig

Saját filmes lista készítése
#54142

dokumentum

Karácsony jön, ilyenkor pihenünk, elcsendesedünk. Hideg és sötét uralkodik. Vagy mégsem. Mivel az ünnepekkor a déli féltekén éppen nyár van. Esős időszak, párzási időszak. Ám... több»

Rendező: Susanne Lummer

Szereplők: Peter Faerber

#54143

romantikus

Camille Morgana hercegnő egy amerikai főiskolára utazik, hogy megmentse egyetemét egy csereprogram létrehozásával, de ellenállásba ütközik Ben Copeland professzor személyében, aki... több»

#54145

dokumentum

Dél-Afrikában, Fokváros lehet az első olyan nagyváros, hogy elfogyott a víz. Évek óta sújtja a várost a szárazság, már a gátakat is fenyegeti, hogy nem lesz utánpótlás.... több»

Szeretem, mert…
#54148

dokumentum

Petrás Mária kedvenc műtárgya - Jézus korpusz Petrás Mária saját alkotását mutatja be. Egy üvegkorpuszt. több»

#54150

animáció | rövidfilm

Filmio

A film Jancsó stilizált történeti koreográfiáinak tömörített animációs paródiája, amelyben a kivégzéssel szembesülők és a hóhérok helyet cserélnek, miközben a politikai... több»

Rendező: Kovács István

#54151

életrajzi

Egy mohorai lány, akinek színház lett az egész világ… Tolnay Klárinak, a kétszeres Kossuth-díjas színésznőnek, érdemes és kiváló művésznek, a Halhatatlanok Társulatának... több»

Rendező: Varga Zs. Csaba

#54153

NA No. 9  (2024)

dráma | krimi

#54155

thriller

Rendező: Alana Avallone

#54156

romantikus

Egy chicagói cukrász Wisconsinba utazik, hogy meggyőzzön egy helyi péket, hogy adja oda neki a mézeskalács receptjét az új szakácskönyvéhez. több»

#54159

horror

Egy horror-antológiafilm, amelyet két rendező, Mike Mendez (Big Ass Spider!) és Alejandro Brugués (Juan of the Dead) beszélgetése ihletett.

Tanganyika-tó: Afrika kék szíve
#54160

dokumentum

A Tanganyika-tó partjainál két nagyon különböző, de egyaránt csodálatos világ találkozik: míg odakinn a szárazföldön egy érintetlen – csimpánzoktól, elefántoktól és... több»