Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54261

dokumentum

Olimba egy nagy tekintélyű nőstény leopárd, melynek territóriuma hosszan elnyúlik a zambiai Luangwa-folyó mentén. A film különleges portré egy különleges állatról – mely... több»

Lélek és betű – Portréfilm Jelenits István piarista szerzetesről
#54262

dokumentum

„A néma Gonosz kölcsönkérte a Jóság nyelvét, s lármává degradálta.” ez a mottója Jelenits István 1978-ben megjelent könyvének a Betű és léleknek. A fiatal piarista szerzetes... több»

Rendező: Novák Tamás

#54263

vígjáték

Egy dokumentumfilmes stáb követi a politikai szélhámost, Rick Klingmant, aki összefog a haverjával, Simonnal, hogy elintézzenek egy rivális kongresszusi képviselőjelöltet. több»

#54265

dokumentum

A dokumentumfilm az Afrika Korps csúfos vereségének történetét mondja el, melyet a brit hadsereg mért Mussolini  és az erősítésként küldött Rommel haderőire. több»

Married by Mistake
#54266

romantikus | vígjáték

Miután elvesztette álmai állását, Riley leissza magát Nate-tel, és másnap reggel már házasok. Elfogadva Nate lánykérését, Tennessee-be utaznak, hogy megmentsék a férfi családi... több»

#54267

dokumentum

Adam Ondrát a világ legjobb sziklamászójaként tartják számon. Versenytársaival már több mint 10 éve egymást váltják a világbajnokságok első három helyén. Most is kihívásokkal... több»

Rendező: Petr Horký

#54268

NA Tempête  (2022)

dráma

Adott egy tinédzser, aki szülei versenylóistállójában nevelkedik lovakkal, és akinek mély, kivételes kötődése van egy fiatal lóhoz. Egy baleset azzal fenyeget, hogy a versenyló... több»

Másnap
#54269

NA Másnap  (2019)

dokumentum | rövidfilm

Egy apa és fia egymásra találásának megható története. több»

Rendező: Kirsch Dávid

A világ legnagyobb drogbárója
#54271

dokumentum

Tse Chi Lop szervezte meg a történelem legnagyobb kábítószer-kereskedelmi akcióját. A nyomozók felfedik, hogyan maradt észrevétlen több mint egy évtizeden át. több»

#54272

dokumentum

TV-ben (Nat. Geo. Wild, csütörtök 01:33)

A média által vérszomjas, kegyetlen ragadozókként beállított cápáknak van egy alig ismert arca: a zord külső alatt törékeny és érzékeny – sőt, olykor kifejezetten esetlen –... több»

Csokoládé és béke
#54275

A családja csokoládégyárának lebombázása után Tareq Hadhad, az elbűvölő, fiatal szíriai menekült igyekszik beilleszkedni az új-skóciai Antigonish kisvárosi életébe. Tareq az új... több»

#54276

dokumentum

A Boden-tó smaragdos zöld színét a benne élő vízinövényeknek köszönheti. Éppen ezért 30 különböző halfajta lubickol és él Európa harmadik legnagyobb édesvizű tavában. A tél... több»

Rendező: Klaus T. Steindl

Szereplők: Cornelius Obonya

#54277

A sorozatban egy különleges csapattal ismerkedhetünk meg, amelyik amerikai őslakosokból, cowboyokból és lótenyésztőkből áll és amelyik egy célt tart szeme előtt - megmenteni a helyi... több»

#54278

NA La gravité  (2022)

Egy rejtélyes kozmikus esemény felborítja a Föld gravitációját, és káoszt okoz egy futurisztikus párizsi külvárosban. több»

#54279

dokumentum

A film középpontjában az 1968-as csíkszeredai tüntetés áll, amelynek célja a megyeszékhellyé válás volt. A filmben megszólalnak emlékezők, társadalomkutatók és történészek, de... több»