Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
Koronás fők ősi erdeje
#54541

dokumentum

Anglia délvidékén, Londontól nem messze található az Újerdei, azaz New Forest Nemzeti Park. Az egykor királyi vadászterületnek számító vidék megőrizte természetes képét, az erdő... több»

Univerzum - Big Bend Nemzeti Park - Amerika vadregényes határa
#54543

dokumentum

A Big Bend, azaz a „nagy kanyar” természetes országhatár Mexikó és Texas között. A Rio Grande kettéválasztja a két országban lévő természetvédelmi területeket, ami igazi... több»

#54545

akció | thriller

Egy nyugdíjazás előtt álló különleges ügynök és egy DEA-ügynök útjai külön küldetéseken keresztezik egymást, hogy megállítsanak egy kiberterrorista szervezetet, amely egy... több»

#54546

dráma

Az 1987-es Oaklandben, Kaliforniában játszódó négy, egymással összefüggő történet a zene, a filmek, az emberek, a helyek és az emlékek szeretetéről szól a megismerhető... több»

Dying in Plain Sight
#54548

dráma

A film Morgan Cruz, egy túlsúlyos középiskolás diák és édesanyja, Kim megrendítő történetét mutatja be, akik mindketten baljós titkokkal rendelkeznek, amelyek végül pusztító... több»

#54549

dokumentum

Az Afrika déli részén fekvő Botswana kivételes természeti értékeket rejt. Az érintetlen vadonban az évszakok körforgása a víz felbukkanása és hiánya határozza meg a vidéket... több»

Rendező: Andie Clare

#54551

horror

Adam és Margo házavató bulija sikeres. Az egyik pár a többi vendég után tovább időzik, és kiderül, hogy ők Adam és Margo gazdag szomszédjai. Az együtt töltött idő után viszont... több»

#54553

dokumentum

Pályatársak, barátok és lánya, Huszárik Kata emlékeznek a 90 éve született, és 40 éve tragikusan fiatalon elhunyt, de mindössze két játék- és öt dokumentumfilmjével a magyar... több»

Rendező: Mohi Sándor

Búcsú a zenétől
#54555

dokumentum

Tony MacMahon, ír zenész életének és munkásságának portréja. A legendás művész, harmonikás napjaink egyik legszörnyűbb betegségével, a Parkinson-kórral küzd. A dokumentumfilm... több»

Rendező: Cathal Ó Cuaig

#54556

NA Csavargók  (2018)

dokumentum

Filmio

„Közel 35 évet töltöttem teherautó-vezetéssel. Több, mint kétmillió kilométert tettem meg. Hogy kerültem pont ide?” Dokumentumfilmünk főhőse sehol sem talált megnyugvást,... több»

#54557

életrajzi

Egy mohorai lány, akinek színház lett az egész világ… Tolnay Klárinak, a kétszeres Kossuth-díjas színésznőnek, érdemes és kiváló művésznek, a Halhatatlanok Társulatának... több»

Rendező: Varga Zs. Csaba

Drunk, Driving, and 17
#54560

dráma

Kim, a kitűnő tanuló népszerű és felelősségteljes, aki egy katasztrofális házibuli után rossz döntést hoz. Összetöri az autóját, és majdnem megöli egy osztálytársát, ami... több»