Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54622

horror

Julia Rowe Lillian Gresham ápolójaként kap munkát. Lillian egy eldugott, távoli területen lévő, elszigetelt házban él. Bár halálos beteg, az idős Lillian szívélyes és kedves... több»

#54624

NA Teenagerek  (2020)

dokumentum

Tudou, aki most tölti be 19. életévét, nagybátyjával és idősebb testvérével él egy Sanheyuan-telepen. Már korán elkezd gondoskodni magáról, és kockázatos munkákat vállal, még a... több»

Rendező: Yu-En Lin

#54625

thriller

A film 17 különböző országban készült, teljes egészében virtuálisan a 2020-as világjárvány idején. több»

A Grimm-testvérek erdeje – A mesék és a természet
#54627

dokumentum | történelmi

A romantikus erdőkről és titokzatos lakóiról bennünk élő kép részben a Grimm-mesék hatására alakult ki, és ma is befolyásolja a természetről szőtt elképzeléseinket. De van-e... több»

A mi Hollywoodunk, avagy a lengyel film kezdetei
#54628

dokumentum

A kultúrtörténeti dokumentumfilm a lengyel filmgyártás kialakulásáról és az első évtizedek híres alkotóiról és alkotásairól mesél. A Hollywoodi álomgyár létrejötténél is... több»

Twisted Sister
#54630

dráma

Úgy tűnik, Emilynek tökéletes élete van: van egy lánya, egy sikeres PR-cége, családi öröksége és egy erős házassága Kyle-lal. Ám minden darabokra hullik, amikor Lily megérkezik,... több»

#54636

romantikus

Két romantikus, de kiégett ember találkozik egy esküvőn, és majdnem összejönnek a ruhatárban, mielőtt lefékeznének. Megállapodnak abban, hogy őszinte vallomásokat tesznek a... több»

Lexikon – Szeretem, mert… (Duna)
#54637

dokumentum

Petrás Mária kedvenc műtárgya - Jézus korpusz. Petrás Mária saját alkotását mutatja be. Egy üvegkorpuszt. több»

#54638

életrajzi

A vallásos néphagyomány, a szakrális szövegfolklór, a népi Mária-kultusz, a szóbeliség-írásbeliség kapcsolatának nemzetközileg elismert tudósa. Ő tárta fel és határozta meg az... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

#54639

családi | fantasy | kaland

Amikor a tizenöt éves Annabelle-t árvaházba küldik, két másik gyerekkel együtt megszökik, hogy megmentse a családja farmján élő állatokat, mielőtt kapzsi szomszédja, Bo Gilmer... több»

#54640

dokumentum

A dokumentumfilmben átélhetjük a Budapest-Bamako rali induló pillanatait, amikor három csapatot követünk nyomon, amint kérdéses állapotban lévő autóikat felújítják és... több»

Rendező: Villám Géza