Filmek

Legjobb filmek 1921-től 1930-ig

Saját filmes lista készítése
#54641

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

Giannis Antetokounmpo az NBA világsztárja, a liga kétszeres MVP-győztese, 2021-ben pedig bajnoki címre vezette a Milwaukee Bucksot. Az útja azonban egy világgal távolabb kezdődött a... több»

#54646

dráma | történelmi

#54647

NA Who I Am  (2024)

dráma

Rendező: Ahmed Roshdy

Szereplők: Rana Agrama, Emmanuel Peter

#54648

akció | dráma

Egy ígéretes, fiatal MMA-harcos karrierje csúcsán rászokik a kábítószerre, és a hajléktalanná válik. Mindez megváltozik, amikor találkozik egy beképzelt promóterrel, aki megígéri... több»

#54650

kaland | romantikus

Aimée, egy fiatal profi fotós, akinek az a feladata, hogy kövesse főnökét, Gustavot. Az ünnepek közeledtével Aimée értesítést kap, hogy családja hagyományos karácsonyi ünnepsége... több»

#54652

horror | sci-fi | thriller

Joseph és Sidney, a két testvér a törvény elől menekül. A titokzatos farmház, ahol megszállnak, megmagyarázhatatlan módon szállja meg őket. Miközben megpróbálnak visszatérni a... több»

#54654

dráma

Max

Életek melodramatikus részletei, amelyeket a közös múlt köt össze. Gabriel, a fiatalember meglátogat egy háztartást, amit nagyon jól ismert egykor. A türelmes megfigyelés során... több»

#54655

dokumentum

A film főszereplői három nőstény oroszlán három különböző vadászterületről. Mindannyian más kihívásokkal szembesülnek, a céljuk azonban ugyanaz: minél több zsákmányt ejteni... több»

#54656

NA Tits  (2023)

dráma | rövidfilm

Egy strandon történt kellemetlen találkozást követően a tinédzserek, Oscar és Iben magukra maradnak, barátaik nélkül. Amikor egyikük egy kezdetben ártatlan gesztust tesz, elkezdődik... több»

#54657

dráma

A szeretett karácsonyi ének megírásának és szerzőjének, Henry Wadsworth Longfellow-nak inspiráló története. több»

Szép Ernő: Két egyfelvonásos
#54658

Szép Ernő két egyfelvonásosában a magányosság ellen küzdő emberek próbálják megtalálni a boldogságot. A "Gusztinak megjött az esze" című történetben Csibi Gusztáv tekintetes... több»

#54659

dokumentum | zenés

A legnagyobb és leghosszabb countryzenei fesztivál, a CMA Fest története. több»