Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
A pozsonyi csata – „A harmadik szövetség
#54784

animáció

A Kárpát-medencét a honfoglalást megelőző évszázadok során több nép is uralta. Az avarok 250 éves uralmát a frankok, horvátok majd a bolgárok zúzzák szét. Az avarok ezután... több»

Rendező: Baltavári Tamás

Lisa – Hercegnő egy napra
#54785

dokumentum

A 11 éves Lisa szülei tamil menekültek Sri Lankáról. A család egy németországi vidéki kisvárosban él. Lisa albínó, bőre fehér, pigmenthiányos, a haja tejfehér és vöröses a... több»

Rendező: Phillis Fermer

#54789

NA The Ground Under  (2021)

(1)

dráma | vígjáték

A koronavírus-járvány miatti lezárások alatt a Stuckman család arra kényszerül, hogy videochat segítségével virtuális temetést tartson.

#54792

dokumentum

A Tsleil Waututh indiánközösség története és küzdelmei napjainkban egy nagyvállalat terjeszkedésével szemben.

#54793

dokumentum

A paralimpia mottója: A lélek mozgásban. Ha a lélek mozdul, a szándék, akarat, elszántság, céltudatosság és az érzelem feltör, a testet mozgásra, cselekvésre kényszeríti. De... több»

#54794

NA Back Door  (2022)

akció

Rendező: Ameir White

Szereplők: Malik Mcleod, Ameir White

Inhuman
#54796

NA Inhuman  (2022)

horror | thriller

#54798

animáció

Egy távoli királyságban élt egy király és egy hercegnő. Az élet nyugodt és kiszámítható volt, az udvar pedig a királylány esküvőjére készült. Egy éjszaka a palota kertjében a... több»

Rendező: Roze Stiebra

#54799

vígjáték

Netflix

Hasan Minhaj humorista megosztja gondolatait a termékenységről, az apaságról és a szólásszabadságról, miközben néhány közelmúltbeli életeseményéről beszél. több»

Professzor Kopp Mária
#54800

dokumentum

Kopp Mária bátor asszony volt, azok szerint az elvek szerint élt, amelyeket hirdetett. Családközpontúság, vallásosság, vélemény- és gondolatszabadság mentén élt már akkor is,... több»

Rendező: Borsody István