Filmek

Legjobb filmek

Saját filmes lista készítése
#54761

dokumentum

Manfred Christ dokumentumfilmje az ausztriai Fertő-tó Nemzeti Park egzotikus oldalát mutatja be - az ember számára elérhetetlen térségeket repülőgépről és drónok segítségével. Az... több»

Rendező: Manfred Christ

Egy virtuóz élet – Jandó Jenő
#54763

Zenés beszélgetés Jandó Jenő zongoraművésszel a pályájáról, zenei hitvallásáról, művekről, zeneszerzőkről és az előadóművészi pálya kérdéseiről. több»

Gabby Petito meggyilkolása – tények és áltények
#54764

dokumentum

Online: álom. Valójában: rémálom. A testbeszéd, nyelvészet és pszichológia szakértői a rendőrségi testkamerák felvételein felfedezik a Gabby Petito meggyilkolására utaló jeleket. több»

#54765

dráma | romantikus | vígjáték

Lisszabonban szerelem szövődik egy félénk brazil férfi és egy bátor portugál nő között.

#54767

dokumentum

Találkozások Ferencz Ervin erdélyi ferences szerzetessel Ferencz Ervin ferences szerzetes, a gyergyószárhegyi ferences kolostor házfőnöke. 1920. május 10-én született. Márton Áron... több»

Rendező: Mohi Sándor

Dragoons
#54768

NA Dragoons  (2024)

dokumentum

Rendező: Jason Young

Szereplők: Bishop Earl Bent, Jason Young

#54774

NA BIM  (2024)

animáció | fantasy | kaland

Rendező: Tom Van Gestel

#54775

NA Anthem  (2023)

dokumentum | zenés

Kris Bowers és Dahi egy zenei utazásra indulnak az Egyesült Államokon keresztül, hogy kísérletezzenek a Himnusz újragondolásával. több»

#54777

dokumentum

Az ásványi anyagokban gazdag Kongó a gyarmati elnyomás ellen harcol. Mindkezöben a zene révén próbálják megtalálni az emberek a szabadságukat. több»

A Show-Stopping Christmas
#54779

családi

Regina, egy massachusettsi színház tulajdonosa az ünnepi előadás előtt készül eladni az ingatlant. Riley-nak, a művészeti vezetőnek pedig Regina múltjának, jelenének és jövőjének... több»

Rendező: John Stimpson