Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
#54803

NA Objetos  (2022)

thriller

Mario, az "elveszett és talált tárgyak" osztályának dolgozója talál egy bőröndöt, benne egy halott csecsemővel.

Csodálatos elmék
#54805

dokumentum

A kódfejtők titokzatos világa Az emberi elme csodákra képes, mégis képességeinek csak töredékét használja ki. Mi áll az óriási szellemi eredmények mögött? Mi a titka annak a pár... több»

Rendező: Géczy Dávid

#54806

dokumentum

A háziorvos Zoe Williams megvizsgálja a fogamzásgátló tablettát - feltárva a legújabb tudományos kutatásokat, és tanulmányozva a születésszabályozás jövőjét. több»

#54807

NA The Shimian  (2022)

horror

Egy család kempingezni indul az erdőbe, hogy megünnepeljék egyikük születésnapját és rendbe hozzák feszült kapcsolataikat, de az ünneplésnek vége szakad, amikor megtudják, hogy... több»

A pozsonyi csata – „A harmadik szövetség
#54809

animáció

A Kárpát-medencét a honfoglalást megelőző évszázadok során több nép is uralta. Az avarok 250 éves uralmát a frankok, horvátok majd a bolgárok zúzzák szét. Az avarok ezután... több»

Rendező: Baltavári Tamás

#54811

életrajzi

A vallásos néphagyomány, a szakrális szövegfolklór, a népi Mária-kultusz, a szóbeliség-írásbeliség kapcsolatának nemzetközileg elismert tudósa. Ő tárta fel és határozta meg az... több»

Rendező: Tóth Péter Pál

Szabadság és szerelem Partiumban
#54812

dokumentum

Hihetetlen, hogy Petőfi Sándor üstökös sorsába milyen sok szenvedés, küzdelem, kitartás és dac, boldogság és szabadság utáni vágy, gyűlölet és szeretet szorult. Miért Partium... több»

#54815

NA Observer  (2021)

horror

Démonok egy csoportja igényt tart egy zaklatott fiatal lelkére, miközben egy jó természetű szellem küzd a védelméért. több»