Filmek

Legjobb filmek 1911-től 1920-ig

Saját filmes lista készítése
#54821

romantikus

Egy utazó író a Maldív-szigetekre látogat, és hall egy legendás hajóroncsról. A víz alatti üdülőhely idegenvezetőjének segítségével az elásott kincs helyett talán a szerelmet... több»

#54822

dokumentum

Velence, a vízen úszó város. A szépség és a romantika bölcsője. Az Univerzum stábja egy eddig kevéssé ismert Velencét fedez fel. A várost, melynek bámulatos kettős élete van. E... több»

#54825

NA Observer  (2021)

horror

Démonok egy csoportja igényt tart egy zaklatott fiatal lelkére, miközben egy jó természetű szellem küzd a védelméért. több»

#54829

NA 10 Tricks  (2022)

dráma | vígjáték

Egy éjszaka során egy bordélyház madámja terveket sző, hogy teherbe essen, míg a szemben dolgozó bűvész drasztikus lépésre szánja el magát, hogy megváltoztassa az életét. több»

#54835

dokumentum

Egy hegyi vezető és lánya egy vidéki házban találkoznak újra, beszélgetésükből pedig lebilincselő történetek kerekednek ki. több»

Rendező: Mike Quigley

#54837

dráma

Berlin külvárosában járunk, ahol egy helyi lelkész próbál küzdeni a szenvedélybetegek gyógyulásáért.

#54838

NA Castells  (2022)

dráma | rövidfilm

Max

Lara egy kapcsolat vége után hazaköltözik Barcelonába. Régi barátai és élete újra megtalálják, majd megváltoztatják vágyait és álmait. több»

#54839

dokumentum

Gyógyító kincsek címmel, székelyföldi stáb közreműködésével készült különleges dokumentumfilm három, Parajd környéki természetvédelmi területről. A cél az ember és... több»

#54840

zenés

Ed Sheeran londoni koncertjét követhetjük figyelemmel élőben, ahol legújabb albumát mutatja be. több»

Rendező: Paul Dugdale

Szereplők: Ed Sheeran