Filmek

Legjobb filmek 1901-től 1910-ig

Saját filmes lista készítése
Caroline Crouch meggyilkolása – tények és áltények
#54882

dokumentum

Egy pilóta levesz a lábáról egy fiatal nőt. Gyermekük megszületése után nem sokkal a történet tragikus véget ér. A szakértők feltárják az igazságot. több»

#54883

NA Due Justice  (2023)

akció | dráma | krimi

Egy katonai múlttal rendelkező ügyvéd levadássza azt a bandát, amelyik megölte a feleségét és a bátyját, és elrabolta a lányát. több»

#54886

akció

Egy hatalmas meteor a Föld bolygó elpusztításával fenyeget, ezért a tudósok nagy teljesítményű lézerekkel próbálják megállítani. több»

The Jinglebell Jubilee
#54887

romantikus

Egy városvezető gyermekkori barátja segítségét kéri városa karácsonyi jótékonysági rendezvényének rendbetételéhez, miközben a nő nekilát, hogy összehozza őt közeli... több»

Would It Kill You to Laugh?
#54888

vígjáték

Kate Berlant és John Early, akik önmaguk eltúlzott változatát játsszák, újra egy csapatot alkotnak, miután néhány évvel korábban nyilvánosan összevesztek. több»

#54889

családi | dráma | romantikus

Egy család szembenéz a magánnyal és a hit elvesztésével, viszont Mrs. Miracle érkezésével megújul a karácsony szelleme, és megtapasztalják, milyen az igazi ünnep. több»

#54891

vígjáték

Egy párizsi házaspár és két gyermekük elhatározza, hogy új életet kezd, közel a természethet, ezért egy kis vidéki közösségbe költözik. Amikor azonban felfedezik, hogy új... több»

#54892

NA Kis édesek  (2021)

dokumentum

A film egy államhatár két ellentétes oldalán fekvő város konfliktusait mutatja be. A Utah állambeli Hildale és az arizonai Colorado City területét az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus... több»

Rendező: Don Argott

#54893

romantikus

Brooke Írországba utazik az ünnepekre, hogy gyökerei után kutasson. A látogatása során találkozik Aidennel, Glaslough grófjával, aki összekeveri egy buliszervezővel - így Brooke azt... több»

#54895

dokumentum

Orvos volt a hercegek között és herceg az orvosok között. Boldog Batthyány-Strattmann László szokatlan módon nemesi rangúként polgári foglalkozást választott, a szemek gyógyítója... több»

#54896

animáció

Egy 12 éves könyvmolyra egy varázslatos tollat bíznak, amely bármilyen kívánságot teljesít. Beszélő tengerimalacával karöltve veszélyes kalandra indul, hogy megmentse a bolygót a... több»

#54897

NA The Runner  (2021)

thriller

Miután drogbirtoklásért lekapcsolják Aident, a rendőrök arra kényszerítik a bajba jutott tinédzsert, hogy beépülve, és ezzel az életét kockáztatva segítsen elkapni egy veszélyes... több»

#54899

dokumentum | vígjáték

Netflix

A clevelandi szülővárosában fellépő David A. Arnold a házassági vitákról és a beképzelt gyerekekről viccelődik, miközben bepillantást enged a családja életének kulisszái mögé. több»

Rendező: Malakai

Szereplők: David A. Arnold

Candy Darling Biopic
#54900

életrajzi

Életrajzi film Andy Warhol múzsájáról, az úttörő transznemű színésznőről és LMBTQ-ikonról, Candy Darlingról. több»

Szereplők: Hari Nef